Zoix
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Öncelikle en başta söyliyim bu bi teşvik yazısı değildir hadi crackli oyun oynayalım amacıyla yazmıyorum sadece hypervisorün mantığını anlamaya çalışıyorum... Arkadaşlar şimdi ben yanlış mı anlamışım yoksa doğru mu anlamışım? Hypervisor cracklerde bir sürü yerli yabancı forumlarda orda burda okuduklarımdan edindiğim izlenim şu oldu bu meret sadece Bilgisayarı sadece AŞIRI derecede savunmasız bırakıyor. Eğer yüklediğin oyunun dosyasında bir şey varsa ki fitgirlde yoktur ama diyelim farklı yerden yükledin, oyun dosyalarında virüs var bilgisayar takla atar. Hypervisor kullanıyor iken Googledan crackli winrar yükledin dosya sıkıntılı bilgisayar gene takla attı. Kaçaktan maç açtın kenardan reklama bastın bişeyler oldu gene bilgisayar takla attı YANİ Hypervisor kullanırken SADECE oyunu bitirmeye odaklanıcan. İnternet kullanımını minimuma indircen internete girceksende youtube gmail netflix felan. Doktor eda, dizi box felan fistan yok oyunu bitirdikten sonra hypervisoru revert ediceksin. Sonrasında eski yaşamına geri döneceksin tekrar istediğin siteye gir istediğin dosyayı indir microsoft arkanı kolluyo zaten bu senaryoda bilgisayarının başına hiç bir sıkıntı gelmez. Çalışma mantığı ise biraz garip bir şekilde anlatcam ama bu meret bilgisayarı aşırı güvenliksiz hale getirdikten sonra gardiyan kılığına giriyo. Oyun dosyalarına crackleri atıyosun. Denuvo bunlar doğru dosyalar mı ben bi kontrol etcem derken gardiyan ben zaten kontrol ettim diyip içeri sokuyo denuvoda hiç bişi diyemiyo. Benim anladığım kadarı bu. Ben mi yanlış anlamışım yoksa daha komplex yapısı mı var herkes çok tehlikeli açmayın felan diyo ama anlatılanlardan çıkardığım ders bu eğer böyle bi şeyse ve revert edilebiliyosa akıllı bi kullanıcının elinde sıkıntı yaşamadan kullanılabilir bence. Ve rica ediyorum sıfırı eksi bir olarak gösteriyor virtualization based security yi bypass ediyor cpu mi pi u felan diyip teknik terimlere çok girmeyin. Gerekli yerde herkesin anlayabilceği şekilde anlatın lütfen. Amaç merak gidermek.