❌İndirim Bitti! Lg ultragear g6 27inc 2k 200hz monitör 8500 tl

Rakibi bu diye biliyorum hangisi daha mantıklı ?
Aoc q27g42xne modeli mantıklı görüntü kalitesinde daha iyi.

Son düzenleme:
sitesinde panel 8 bit olarak belirtilmiş, dp1.4 ve hdmi 2.1 de bandwith yettiği için 10 bit yapabilirsin fakat renkler değişmez
Hayır. Monitör dp 1.4, hdmi 2.0. her iki kablo ile de 10 bit görüntü alabiliyorum. rtings'teki değerlendirmede de 10 bit olduğu belirtiliyor monitörün. Sitesinde 8 bit belirtilmiş ama böyle bir durum var ben de şaşkınım ama windows ve macos da direkt 10 bit algıladı monitörü.

8 bit donanımsan 10 bit yazılımsal çoğu monitör bu şekilde zaten

Hayır. Monitör dp 1.4, hdmi 2.0. her iki kablo ile de 10 bit görüntü alabiliyorum. rtings'teki değerlendirmede de 10 bit olduğu belirtiliyor monitörün. Sitesinde 8 bit belirtilmiş ama böyle bir durum var ben de şaşkınım ama windows ve macos da direkt 10 bit algıladı monitörü.
27gr75q-b modelide 8 bit panelliydi, eğer lg nin sitesinde 8 bit diyorsa 8 bittir, daha önce 10 bit lg kullandım ama 27gr75q-b de dp 1.4 olduğu için bandwithe takılmadan 10 bit yapabildim fakat renkler değişmedi, bu modeldede aynı olay var, dp1.2 yerine dp 1.4 koyarsan panel 10 bit olmasa bile 10 bit yapılabiliyor fakat renkler değişmiyor, zaten 8bit+ frc yoluyla 10 bit olup 1.07 milyar renk verse bu fiyata vermezlerdi

Geri