Çözüldü✓ Rawm Leviathan V4, 5 günde bozuldu - Wraith garanti süreci

Bu saatten sonra bu mouseyi öneren herkese karşıyım, optic encoder var diye ilahlaştırdılar bende patladı :kekw:
kağıt üzerinde yazılanlara odaklanıp gerisini göz ardı eden çok üye var. umarım daha fazla başın ağrımadan çözülür.

kağıt üzerinde yazılanlara odaklanıp gerisini göz ardı eden çok üye var. umarım daha fazla başın ağrımadan çözülür.
kesinlikle, ben aldığımda redditte leviathan v4 yazdığında sadece 3 tane şey çıkıyordu ikisi inceleme biri alınır mı diye sormuş. Şşimdi yazdığında sorun yaşayanların onlarca konusu var.

kesinlikle, ben aldığımda redditte leviathan v4 yazdığında sadece 3 tane şey çıkıyordu ikisi inceleme biri alınır mı diye sormuş. Şşimdi yazdığında sorun yaşayanların onlarca konusu var.
Hocam artık çok kağıt üstüne bakılmaya başlandı herkes e sporcu oldu yok su var boyle switch var boyle sensor var diye diye bu tarz çinlileri başımıza bela yaptılar

Hocam artık çok kağıt üstüne bakılmaya başlandı herkes e sporcu oldu yok su var boyle switch var boyle sensor var diye diye bu tarz çinlileri başımıza bela yaptılar
Ürünün açıklamasına bakıp atlıyorlar. Birde bunu çok bir şey biliyormuş gibi ölümüne savunanlar oluyor sanki senin markan (genel söylüyorum)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şanssızlık yani aynısını Razer Viper V3 Hyperspeed'de yaşadım.
Eğer bilkom garantiliyse çok dert etmeyin neredeyse her şeyi kabul ediyorlar. Amazon garantiliyse daha iyi onlar her türlü ediyor. Garanti bittiyse sağlık olsun

Güncelleme

Değişimden gelen üründe başka bir scroll sorunu çıktı :kekw:
Yok artık.. Hocam vallahi bence sizde bir bahtsızlık var. Teknoloji şans işi tamam ama sizde ekstra bir şanssızlık var. Leviathan V4'ü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Yok artık.. Hocam vallahi bence sizde bir bahtsızlık var. Teknoloji şans işi tamam ama sizde ekstra bir şanssızlık var. Leviathan V4'ü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Bendeki bahtsızlık kimsede yok son 2 aydır yaşadıklarım sadece bu olsa keşke.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme (26.03.2026)

Wraith, yeni ürünü sevise göndermemi istedi. Kargoya verdim.

Kendim bir video çekemedim, benim yaşadığım çok anlık sürüyor ama yaşadığım sorun tam olarak bu;

Videonun başında orta tuş çalışmazken sonlara doğru çalışmaya başlıyor. Bende de aynı şekilde oluyor ama bende çalışmama süresi çok daha kısa(şimdilik).

Güncelleme (10.04.2026)
2. ürün için olan talep reddedildi.

satış sonrası destek hizmetleri ne yazık ki herkesin yapabileceği iş değil. geçmiş olsun.
Teşekkürler, 4000 tllik mouse elimde patladı ama kaybettiğim sürede o kadar sıkıntı çektimki mouse yüzünden en çok üzüldüğüm şey o

THH ile ücret iadesi isteyin. 6 ay da olsa hallediliyor. Ben arzum ve incehesap için kazandım. Online başvurusu zaren. Wraith'ten ürün alınmaz. Çin'den direkt alabilsek daha kaliteli destek alırız satış sonrası için. Ama onu da hökümet istemiyor. Yoksa bu paramız ile rezil olma olayı olmaz

THH ile ücret iadesi isteyin. 6 ay da olsa hallediliyor. Ben arzum ve incehesap için kazandım. Online başvurusu zaren. Wraith'ten ürün alınmaz. Çin'den direkt alabilsek daha kaliteli destek alırız satış sonrası için. Ama onu da hökümet istemiyor. Yoksa bu paramız ile rezil olma olayı olmaz
Mail vs attım bakalım cevap gelmedi normalde hafta sonu falan maillere cevap veriyorlardı bu sefer vermediler.

Ofisler için A4Tech in 100 TL lik ceviz kıran mousları bile böyle yapmıyor :D

Bir şey diyim mi? Zoruna gitmesin.
Bazen bir şey aldığın zaman forumlarda konu açmaya değmez. Kendi beğendiğini alsan şimdi keyfine bakıyordun :D

Bir ürün aldığında öneri istemek bazen sorunlu ürünlere yönlendirir adamı. Hayatımı başkasının önerisi üzerine kurmayı sevmem desem yalan olmaz. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,716
Son üye
Stoper
Geri