64 gb sdcard ile windows kurmak?

sakralkaf

80+
Reaksiyon skoru
85
64 gb sd cardi usb adaptor ile eski laptopuma baglayip 32 bit win10 kurmak istiyorum. Yalniz hicbir fikrim yok daha once yapmadim. Sdcarsld ntfs olarak bicimlendirip rufus vs hazirlayip biostan usb yi en basa sececegim. Birde SSD aldim ve direkt hdd yerine montaj yapiyorum. Baska yapmam gereken bisey var mi? Cunku alet ssd yi gormezse fln diye korkuyorum henuz takmadim SSD yi yt de videolari arastiriyorum

64 gb sd cardi usb adaptor ile eski laptopuma baglayip 32 bit win10 kurmak istiyorum. Yalniz hicbir fikrim yok daha once yapmadim. Sdcarsld ntfs olarak bicimlendirip rufus vs hazirlayip biostan usb yi en basa sececegim. Birde SSD aldim ve direkt hdd yerine montaj yapiyorum. Baska yapmam gereken bisey var mi? Cunku alet ssd yi gormezse fln diye korkuyorum henuz takmadim SSD yi yt de videolari arastiriyorum
sd cardın yazma hızı yetmez

Sd kart ile windows yüklemek teoride mümkün. Fakat hiç uygulamadım.

Sdcarda zarar verir diye korktum ve usb aldim . Win7 olan pc hdd bozulmustu. Ssd taktim win8.1 update3 kurdum. Abartmiyorum dugmeye bastigim anda masaustu geliyor. Dirt 3 yukledim ama oyun yukleme sureleri degismedi. Sanirim oyun sadece islemci, ram ve ekran karti ucgeninde etkisi oluyor. Hemde mbr eski tip sistem 32 bit kurulumu yaptim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri