Logitech G29 Orta (Merkez Kısmında) Direksiyonun Çıkacakmış Gibi Olması Normal mi?

elimi ileri geri yapıyorum çok nazik bir şekilde.Sanki direksiyon çıkacakmış gibi bir hissiyat alıyorum
Bu kuvveti hangi eksende uyguluyorsun? Eğer monitöre doğru itip kendine doğru çekiyorsan direksiyonun çıkacakmış gibi sallanması normal değil. Video çekip atarsan sorun olup olmadığı daha net anlaşılır.

Bu kuvveti hangi eksende uyguluyorsun? Eğer monitöre doğru itip kendine doğru çekiyorsan direksiyonun çıkacakmış gibi sallanması normal değil. Video çekip atarsan sorun olup olmadığı daha net anlaşılır.
Hocam video ile olacak bir şey değil bu anlaşılmıyor yani gözle görülebilen bir şey değil his. Bakın direksiyon tam ortada L3 tuşunun yanındaki siyah kılıfa başparmağımı koyuyorum işaret parmağımı da hemen o yerin üstündeki direksiyon tutma yerinin oraya koyuyorum hafif kendime çekmiş gibi yapıyorum sonra it çek it çek gibi oluyor ve bu yaptığım harekette direksiyon çıkacakmış hissi alıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta sırf bu olaya bakmak için mağazalara gidip tester cihazlarına baktım herkesin ellediği üründe bende olan durum var daha yeni raf a koyulmuşta yok.Aynı benim olayım

Anlattığın gibi bir şey varsa normal değil , ben 2. el almıştım yine de öyle bir sorun yaşamamıştım sadece titrerken veya yanlarken muhtemelen dişli muhabbetinden çok rahatsız ediyordu o kadar

bende biliyorum 17 k lık bir cihaz değil ancak başka seçeneğim yoktu bilindik marka almak zorundaydım.Ben o modeli ve markayı bilmiyorum.Genel olarak piyasa da kullanılmayan ürünleri almayı pek sevmiyorum.Foruma da hiç bakmadım sadece yt uzun kullanım videoları çeken insanlara baktım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde bu merkez kısmında ffb yokmu yoksa benim ayarlarım mı yanlış?
Merkez kısmında dişli olduğu için boşluk var.

siz diğer yazan arkadaşlara katılmıyormusunuz
Hocam 10 yıllık artık teknolojisi eskimiş dişli motorlu bir direksiyon. tabii ki boşluk hissi de verir dişli sesi de yapar. 17k'ya Direct Drive almak varken bu çöpü almışsınız. Kolay gelsin size.

Konu bir öneri değil yardım konusu. Dolayısıyla lütfen konu dışına çıkmadan mevcut sorunla alakalı mesajlar yazalım.

Güzel vitesli debriyajlı 20 bin TL'ye kadar bütçe var bir direksiyon seti önerisinde bulunur musun?
PXN V10 Pro ya da V10 Ultra + Debriyaj.

Konu bir öneri değil yardım konusu. Dolayısıyla lütfen konu dışına çıkmadan mevcut sorunla alakalı mesajlar yazalım.
Moderatör olduğunuz için söylüyorum biz yardım ediyoruz yanlış bilgilendirme veriyorsunuz,üstteki iki arkadaş halen yanlış bilgi veriyor normal değil diyerek onlara ceza yok mu?

Hocam mevcut sorun dişli olması işte onu söyledik arkadaşa. Bu G29 sahiplerine ne kadar kötü bir set olduğunu zorla anlatmazsak yine gidip bu çöplere para verirler.

Moderatör olduğunuz için söylüyorum biz yardım ediyoruz yanlış bilgilendirme veriyorsunuz,üstteki iki arkadaş halen yanlış bilgi veriyor normal değil diyerek onlara ceza yok mu?
G29'a kayışlı diyerek yanlış bilgi verdiğin için uyarıyı ben verdim. Normalde bu uyarı süresiz olarak verilir ancak ben inisiyatif alarak yeni bir üye olduğun için süreli olarak verdim. Galiba bazen inisiyatif almamak daha yararlı oluyor.

Konu sahibinin sorunu tam olarak belli değil. Ben fırsat buldukça direksiyon seti al sat yapan birisi olarak sıfır bir direksiyon setinde direksiyonun çıkacak gibi olmasını normal bulmuyorum. Şu anda da elimde bir G29 var ve bunun üzerinde deneme yaptığımda o tarz bir sorun yaşamadım.

Yaklaşık 2 ay önce g29 direksiyon setini aldım.İlk başlarda bu sorun çok farkedilmiyordu(2 haftalık süreçte). Şimdi bu aralar direksiyon tam ortadayken elimi ileri geri yapıyorum çok nazik bir şekilde.Sanki direksiyon çıkacakmış gibi bir hissiyat alıyorum bu normal mi acaba? Sadece hafif sağ,hafif sol ve tam ortada oluyor.
Onun vidalarını iyice elinle sıktığı dan eminmisin yaşam masan çokmu ince

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,998
Üyeler
191,199
Son üye
maggie
Geri