0 bilgiyle bir oyun yapmak istiyorum bana hangi uygulama önerirsiniz

MarcoX2

80+
Reaksiyon skoru
2
Başlıktan anlıyacağınız üzere bir simülasyon aşçılık online yemek yapma oyunu yapmak istiyorum ve ne oyun motorları hakkında nede yazılım hakkında bir bilgim yok eğer önereceğiniz bir oyun motoru ve öğrenemem için bir video veya başka bir şekilde yardımcı olursanız sevinirimi.

Başlıktan anlıyacağınız üzere bir simülasyon aşçılık online yemek yapma oyunu yapmak istiyorum ve ne oyun motorları hakkında nede yazılım hakkında bir bilgim yok eğer önereceğiniz bir oyun motoru ve öğrenemem için bir video veya başka bir şekilde yardımcı olursanız sevinirimi.
bu konular hakkında bilgin yoksa işin zor. claudenin en üst aboneliğini alıp derdini anlat sana birşeyler çıkartır ancak istediğin gibi bişey olmayabilir illaki hatalar olur bu hataları kendi bilgi birikiminle çözmen gerekiyor fakat o bilgi sende yok. Nefis yemek tariflerinden tarif bakıp yemek yapmak gibi değil bu iş.

scratch ile başlayıp mantığı ve olayı kavrayıp sonrasında youtube üzerinde videolar izleyerek yapabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

scratch ile başlayıp mantığı ve olayı kavrayıp sonrasında youtube üzerinde videolar izleyerek yapabilirsin.
Ve yapay zeka çok önemli claude veya gemini iyi olur.

En kolay Scratch ile yapabilirsin. Tabi yapabilirsen. Başkaları ne yapmış, nasıl yapmış, incele ve kendin de yapmaya çalış.

###
LÜTFEN HESABIMI VE TÜM VERİLERİMİ SİLİN. BU KANUNEN HAKKIM
###

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,420
Üyeler
192,715
Son üye