Fanları seslimi hocamÇok iyi fiyat. Alan pişman olmaz.
Ben stok fanları asus mr120 ile değiştirdim.Fanları seslimi hocam
Böylede ayrı güzel durmuşBen stok fanları asus mr120 ile değiştirdim.
![]()
671wscb.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 15 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 1536×2048 piksel çözünürlüğünde, JPEG formatındadır. — ID: 671wscbhizliresim.com
![]()
o29xehf.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 15 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 2048×1536 piksel çözünürlüğünde, JPEG formatındadır. — ID: o29xehfhizliresim.com
kendi fanlarının ışıkları çok göz alıyordu ve hoş durmuyordu. 1100 rpm olması lazım bir de. aldıklarım hem sade hem 1600 rpm üstüne indirim yakalayınca yapıştırdımBöylede ayrı güzel durmuş
Hayırlı olsun fan işi biraz kişisel tercih meselesi fazla masraf olmasın dersen thermalright yada JuunBuun aldığı corsair reverse fanları alt kısma takarsın 6 içeri olacağı için rpm kısıp sessiz bir şekilde kullanabilirsinBöylede ayrı güzel durmuş
Akvaryum ve bu büyüklükte bu fiyata yok hocam başka. Bu fiyata da ben aldığım dönemde düştü sadece 5000 e 500 indirimle çekmiştim. Genellikle 7k bandında geziyor. Diğer muadil gösterilen tüm kasalar düz kasa akvaryum model değil.rakibi çok pek sıcak değil zaten bu paralara alıyorduk stok yoktu
Kendi hubuna bağlı LED ve fanlar, oradaki hubda toplanıp anakarta bağlanıyor.Bir ara bende düşünüyordum 4000D airflow yerine ama sonradan vazgeçtim. Üzerinde gelen fanlar sesli mi? bir de fanlar arctic in PST gibi birbirlerine bağlı olup tek bir PWM girişinden mi anakarta bağlanıyor yoksa hepsi ayrı ayrı mı anakarta bağlanıyor?
140 fan destekliyor çoğu bölme ama biraz sembolik gibiBildiğim kadarı ile üst tarafa biraz uğraş ile 3x140mm fan takılabiliyor. Kasa, gördüğüm videolarda ve görsellerde çok estetik gelmedi bana, tabi kişisel bir yorum bu.
Redditte ise kendi fanlarının biraz sesli çalıştığına denk geldim çokça, genelde farklı fanlar ile değiştirilmiş.
Akvaryum ve bu büyüklükte bu fiyata yok hocam başka. Bu fiyata da ben aldığım dönemde düştü sadece 5000 e 500 indirimle çekmiştim. Genellikle 7k bandında geziyor. Diğer muadil gösterilen tüm kasalar düz kasa akvaryum model değil.
Kendi hubuna bağlı LED ve fanlar, oradaki hubda toplanıp anakarta bağlanıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
140 fan destekliyor çoğu bölme ama biraz sembolik gibimesele üste 420 soğutma için radyatör sığar mı? Alta 3x140 takılır ama net. Sağ ve üstün çakışma ihtimaline bakılması lazım. Ben 140 takmayı denemedim bu arada.
Ben denedim hepsini kardeşim olmuyor alta 14cmAkvaryum ve bu büyüklükte bu fiyata yok hocam başka. Bu fiyata da ben aldığım dönemde düştü sadece 5000 e 500 indirimle çekmiştim. Genellikle 7k bandında geziyor. Diğer muadil gösterilen tüm kasalar düz kasa akvaryum model değil.
Kendi hubuna bağlı LED ve fanlar, oradaki hubda toplanıp anakarta bağlanıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
140 fan destekliyor çoğu bölme ama biraz sembolik gibimesele üste 420 soğutma için radyatör sığar mı? Alta 3x140 takılır ama net. Sağ ve üstün çakışma ihtimaline bakılması lazım. Ben 140 takmayı denemedim bu arada.
Hocam herkesin görüşü farklı tabi ama benim gibi dikey ekran kartı kullanımı ön planda olunca bu fiyata çok alternatif yok sadece 2k ya dark'ın riser kablosunu aldım o kadar dikey ekran kartı aparatıda sağlam alttan destekli sarkma yapmıyor, fan konusunda da üstünde gelen fanlar biraz sesli evet ama 3 reverse fan daha eklendiğinde özellikle rpm biraz kısıp sessiz kullanılabiliyor kasada en çok hoşuma giden kısım kablo toplamaya pek gerek kalmıyor hdd için ve onun üstünde bir kapak var menteşeli kapatınca temiz görüntü oluyorKıyas açısından söylemiyorum ama bu kasaların edeceği fiyat max 4.5k https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,618558705.html mesela 3k dan aldım.
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,869906929.html mesela 6k dan aldık
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...eyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457454.html mesela 5k dan aldık hata 4299 Du sanırım ama fiyatından emin değilim 2 ay önce falandı 5 fanlı taş gibi kasa.
Curved pro diye bir kasa vardı 3k dan aldık. Yani rakibi çok.
Hocam çok önce konusu açıldığında da söyledim ama sanırım doğru bildiğini savunmaktan vazgeçmeyeceksin. Bu kasa attığın hepsinden büyük. Gerçekten büyük. 518x290x482 olması lazım ki attıkların arasında en yakını vision Compact o da 447,5 x 287,5 mm x 446,4 mm. Baştan beri ille de bu iyi demiyorum tek söylediğim muadil gösterdiğiniz kasalar bunu yanında küçük, gerçekten küçük. En yakını vision Compact o da canlı gelmiyor, canlı gelen mini kasa yani gereksiz açılardan kıyasa tutup ısrar ediyorsunuz hocam.Kıyas açısından söylemiyorum ama bu kasaların edeceği fiyat max 4.5k https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,618558705.html mesela 3k dan aldım.
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,869906929.html mesela 6k dan aldık
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...eyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457454.html mesela 5k dan aldık hata 4299 Du sanırım ama fiyatından emin değilim 2 ay önce falandı 5 fanlı taş gibi kasa.
Curved pro diye bir kasa vardı 3k dan aldık. Yani rakibi çok.
Valla benim deneme şansım olmamıştı sağolasın hepsini denemişinBen denedim hepsini kardeşim olmuyor alta 14cmüst ve yana oluyor sadece yan kısma da takıldığında güzel duruyor ancak üst ve alta gelen fanın 2 vidası boşta kalıyor takılmıyor 3x12cm desteklediğinden ama tabana direk oturduğundan sorun olmuyor hatta radyatörü yana takıp arkasına da 3 fan ekleyip 6 fan yaptım ama bulduğum vidalar tam uygun değildi vazgeçtim(normal vidalar arka kapak kısmına fan takıldığında kısa kalıyor 3cm olan) şu an kendimce yaptığım konfigirasyon hava akışı için en iyisi alta 3 fan reverse radyatör yanda reverse fan üstte 14cm 3 fan normal dışarı şeklinde oldu gibi . Son olarak ölçtüm acaba üstte 420mm radyatör sığdırabilirmiyim diye ama o da maalesef sığmıyor .
bence tamamen zevk meselesi, malzeme kalitesi markası iyidir ama çin malı oem kasayı beğenende var.bunu alıp geçtinn sizceLian Li PC-O11 Dynamic White PC-O11DW Temperli Cam USB 3.1 Type-C Beyaz E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lian Li PC-O11 Dynamic White PC-O11DW Temperli Cam USB 3.1 Type-C Beyaz E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr