🔥İndirim MSI MAG PANO 100R (5.481,73TL )

4650 ve 5150 tl den 2 kez satın aldım geçen ay 2 kez kırık yolladı. 3.siparişimide yollamadı canım amazonum.
o yüzden stok görünce bol bol sevgi dolu şeyler söylüyorum amazona
Yalnız beyler fanları biraz sesli çıktı.. elimde m100R vardı onun fanlarla değiştirdim.
ayrıca corsair 3lü reverse fan alıp taktım şuan sessizlik mükemmel 😀

4650 ve 5150 tl den 2 kez satın aldım geçen ay 2 kez kırık yolladı. 3.siparişimide yollamadı canım amazonum.
Yalnız beyler fanları biraz sesli çıktı.. elimde m100R vardı onun fanlarla değiştirdim.

Corsair fanlar alt kısmında olanmı

kesinlikle tavsiye ederim eğer üstünde gelen fanları kullanayım derseniz alt kısma 3 adet daha reverse fan eklendiğinde hava akışı iyi çok güzel oluyor radyatörü yana aldım reverse fan taktım üst kısma 14cm arctic fan koydum hava akışı çok iyi duruma geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana da açılmış ürün gönderdi sağolsun stok yok diye dert etmedim sıfırdı ama alan arkadaş ön camı çıkarıp bir tırnağı kırmayı ihmal etmemiş sağolsun 1k kupon verdiler kasa 4k ya geldi öyle helalleştik artık

Bildiğim kadarı ile üst tarafa biraz uğraş ile 3x140mm fan takılabiliyor. Kasa, gördüğüm videolarda ve görsellerde çok estetik gelmedi bana, tabi kişisel bir yorum bu.

Redditte ise kendi fanlarının biraz sesli çalıştığına denk geldim çokça, genelde farklı fanlar ile değiştirilmiş.

alt kısımlardakiler m100r dan söktüklerim...ortadakiler corsair bu güncel foto..corsairin göbekte syah etiket var

Kasanın kontrolcüsüne bağlayıp kontrol edebiliyor muyuz Corsair fanları bide linki varmı

Kasanın kontrolcüsüne bağlayıp kontrol edebiliyor muyuz Corsair fanları bide linki varmı
ben komple anakarta bağladım.tam bilmiyorum ama corsair hub falan filan istemiyor.. 3pin 5v argb standart bağlantı. fanlarda 4pin pwm di sanrım
750 800rpm üstü az ses yapmaya başlıyor ama sabitledim mis gibi
1 hafta önceden 50 60 tl indirim gelmiş 😀

ben komple anakarta bağladım.tam bilmiyorum ama corsair hub falan filan istemiyor.. 3pin 5v argb standart bağlantı. fanlarda 4pin pwm di sanrım
750 800rpm üstü az ses yapmaya başlıyor ama sabitledim mis gibi
1 hafta önceden 50 60 tl indirim gelmiş 😀
Teşekkür ederim bide kasanın kendi fanları çok mu kötü

Teşekkür ederim bide kasanın kendi fanları çok mu kötü
m100r ve 100r aldım ayrı zamanlarda.Biraz şans işi sanırım aynı fanlar sonuçta.. 100R fanları sürtüyordu sanki .. m100R ın fanları gayet sessizdi.

m100r ve 100r aldım ayrı zamanlarda.Biraz şans işi sanırım aynı fanlar sonuçta.. 100R fanları sürtüyordu sanki .. m100R ın fanları gayet sessizdi.
Normalde incehesaptan bugün almıştım bunu görünce direk iptal edip amazondan aldım bakalım bize nasıl gelcek 😃

Geri