Çözüldü✓ ATK Battle Axe Pro firmware güncelleme modu nasıl açılır?

efe61

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar arkadaşlar,

Dün itibarıyla ATK Battle Axe Pro gamepad elime ulaştı. Genel malzeme kalitesi ve hissiyatı oldukça başarılı ancak yazılımsal bir noktada takıldım. Cihazın uygulamasını kurduğumda yeni bir firmware güncellemesi olduğunu gördüm fakat kontrolcüyü bir türlü "Update Mode" (Güncelleme Modu) konumuna sokamadım. Uygulama üzerinden denememe rağmen cihaz güncelleme aşamasına geçmiyor. Bu modeli kullanan veya ATK yazılım ekosistemine hakim olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar, cihazı güncelleme moduna sokamama sorununu şu adımlarla çözdüm. Eğer yazılım "not in update mode" hatası veriyorsa aşağıdaki sırayı takip edin:
  1. Cihazı Hazırlama: Önce orta tuş (Home/Logo) + Select tuşuna aynı anda basılı tutarak cihazın bağlantısını kesin ve ışıkların tamamen sönmesini sağlayın (Cihaz kapalı konuma geçmeli).
  2. Kombinasyonla Bağlantı: Sol analog çubuğun üzerine (L3) basılı tutun ve elinizi çekmeden USB kablosunu kontrolcüye takın.
  3. Doğrulama: Bilgisayardan aygıt bağlantı sesi geldikten sonra L3'ü bırakabilirsiniz. Bu aşamada güncelleme yazılımı cihazı otomatik olarak algılayacak ve "Update" butonu aktifleşecektir.

Son düzenleme:
Çözdünüz mü çözmediniz mi anlamadım hocam bugün ben de aldım kullanmaya başladım cihazın ortadaki tuşuna basılı tutup kapattıktan sonra L3 e basılı tutarken (sol anologun ortasına basılı tutarken) bilgisayar kablosuyla bağlayıp update mod a sokuyoruz

Çözdünüz mü çözmediniz mi anlamadım hocam bugün ben de aldım kullanmaya başladım cihazın ortadaki tuşuna basılı tutup kapattıktan sonra L3 e basılı tutarken (sol anologun ortasına basılı tutarken) bilgisayar kablosuyla bağlayıp update mod a sokuyoruz
çözdüm hocam saol. konuyu çözdüldü olarak işaretledim. hatta nasıl çözdüğümü yazdım birine yardımcı olur diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri