PG32UCDM3 stoklara girdi fiyatı 79.999 TL.

valla arkadaslar bu ulkede saticilar hayvani miktarda kar ediyor emin olun

Son düzenleme:
Dediğim gibi haber vermeden satamaz. Ya da serbest bırakırlar rekabet olursa düşer ama tuttukları sürece fiyst sabit kalır. Bu yıl monitör yılı olacaktı sözde ama cacık. Tekeller bırakmıyor peşimizi.
bunlar ankaşmış galiba incehesapta 80k ya satıyor hahahah https://www.incehesap.com/asus-rog-...referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.57.7
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

itopya da 81k https://www.itopya.com/asus-rog-str...nqkIq_jNWjV97MjI3j98Rk8ImZLePCkVf-8kjc7uSNIlw

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...cdm3-0-03ms-240hz-4k-oled-gaming-monitor.html vatandada 80k

Reziller gerçekten 1.100 dolara satılan monitörü 80k dan listeliyorlar. Bende p.tesi günü xg32ucwmg almıştım bugün geldi, tabi ki gaming.gen.tr den aldığım için b-grade ürün gönderdiler, kasada ufak bir çizik var. İade süresinde olsa da lanet olsun diyip geçtim.

Bir daha kesinlikle gaming.gen.tr (beta plus teknoloji) den çöp almayacağım. Markalardan b-grade ürünleri alıp alıp burada tam fiyattan iteliyorlar insanlara.

polucff.jpeg

Reziller gerçekten 1.100 dolara satılan monitörü 80k dan listeliyorlar. Bende p.tesi günü xg32ucwmg almıştım bugün geldi, tabi ki gaming.gen.tr den aldığım için b-grade ürün gönderdiler, kasada ufak bir çizik var. İade süresinde olsa da lanet olsun diyip geçtim.

Bir daha kesinlikle gaming.gen.tr (beta plus teknoloji) den çöp almayacağım. Markalardan b-grade ürünleri alıp alıp burada tam fiyattan iteliyorlar insanlara.

polucff.jpeg
GAMİNGGENTR ŞAŞIRTMIYOR asla

polucff.jpeg
umarım kolay iade edebilirsin. Ben şahsen monitoru vatan amazon ya da hepsiburada harici bir yerden almazdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
GAMİNGGENTR ŞAŞIRTMIYOR asla

umarım kolay iade edebilirsin. Ben şahsen monitoru vatan amazon ya da hepsiburada harici bir yerden almazdım.
Jelatini söktükten sonra fark ettim, şansıma da monitor geldi kutusundan çıkardım vatana stok geldi. İş için kullandığım için 3-4 gün daha monitörsüz kalamayacak durumdayım. Ek olarak iade sürecine girip bir dünya baş ağrısı çekmek istemedim. O yüzden iade etmeyeceğim

• Beğen
Evet.

PG27UCDM de olmayan yeni BlackShield kaplama, trueblack500 gibi eklemeler var. Penta Tandem eski 32'' modellerde yoktu artık 32'' modellerde de Penta Tandem var.

Dakika 4:38 sol eski PG32UCDM, sağ yeni PG32UCDM3
Daha bu gün p27udcm aldım 55k ya iptal etmeli mi etmemeli mi hocam sizce ?

Hala eski üçgen rgb dizilimini kullanıyor bu model. Yeni dikey rgb dizilimi sadece ultrawide 360hz qd oled monitörlere özeldir. Yani metin netliği açısından pek bir geliştirme yok. Eski pg32ucdm metin netliğinde neyse bu da o yani. Ancak 4k olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum.

4k 27'' modeller hala metin netliğinde daha iyi. Ama dediğim gibi 4k da sorun olmaz.
Hocam merhabalar daha bu gün p27ucdm aldım sizce iptal etmelimiyim 55k ya ?

27 seviyorsan dursun bence. 32" kullanıyorum ben 4 yıldır. 27aqdp vardı bende iade ettim 27" kullanamam bu saatten sonra.

Daha bu gün p27udcm aldım 55k ya iptal etmeli mi etmemeli mi hocam sizce ?

Hocam merhabalar daha bu gün p27ucdm aldım sizce iptal etmelimiyim 55k ya ?
Bence pg27ucdm gereksiz pahalı. Asus rog şartsa xg27ucdmg f/p olarak daha mantıklı. Dolby vision, dp 2.1 ve tasarım haricinde aynı monitörler. Ama en iyi QD-Oled monitör olsun dersen UCDM3 çek.

Bence pg27ucdm gereksiz pahalı. Asus rog şartsa xg27ucdmg f/p olarak daha mantıklı. Dolby vision, dp 2.1 ve tasarım haricinde aynı monitörler. Ama en iyi QD-Oled monitör olsun dersen UCDM3 çek.
Ekran kartı 5080 kullanıyorum 2.1 işe yarar diye düşündüm hocam kargoya vermiş beta plus inşallah başıma bişey gelmez

Birde dp port kablosu kısa diyorlar önereceğiniz bir kablo varmıdır aynı işi gören ?

Merhaba. Foruma yeni katıldım. Monitörü araştırırken yazılarınızı hep takip ettim. Bugün bende Trendyol / Vizyon Bilgisayar üzerinden siparişi verdim bakalım. 32” 4K 144HZ IPS monitörden sonra ilk OLED deneyimim olacak.

Ayrıca reddit ten gördüğüm kadarıyla bazıları kutusu kötü olduğundan kırık çıkabiliyormuş. Aradım Vizyon Bilgisayarı ve durumu söyledim. Biz ayrıca pat pat poşete sarıp gönderiyoruz dediler. Haberiniz olsun arkadaşlar.

• Beğen
Geri