Eğer psunuzda akım koruma yoksa geçmiş olsun bazı parçalar bozulmuş olabilir fakat yeni psu ların çoğunda var bu önce kablosunu takmadan 5 dk civarı aralıklarla açma tuşuna basın içinde kalan elektrik boşalsıb sonra pcyi çalıştırmayı deneyinEski bir monitör vardı yeni monitörü iadeye yolladım onu pcnin olduğu 3lü prize taktım bir anda kasa kapandı sonra üçlü olmadan normal duvar prizine taktım çalışıyor kasa bir sıkıntı olmuş mudur acaba parçalara
Kasayı duvar prizin taktım çalışıyor ses falanda gelmiyor üçlü prizi akım korumalı diye almıştım zaten neden böyle olduEğer psunuzda akım koruma yoksa geçmiş olsun bazı parçalar bozulmuş olabilir fakat yeni psu ların çoğunda var bu önce kablosunu takmadan 5 dk civarı aralıklarla açma tuşuna basın içinde kalan elektrik boşalsıb sonra pcyi çalıştırmayı deneyin
Priz akımı engeller ama bu prize bişey olmayacağı anlamına gelmez siz en iyisi yeni bir priz alınKasayı duvar prizin taktım çalışıyor ses falanda gelmiyor üçlü prizi akım korumalı diye almıştım zaten neden böyle oldu
Sistemi yük altına sok occt veya furmark gibi testler ya da zorlayacak bir oyunParçalarda bir sıkıntı var mı nasıl öğrenebilirim
Dostum psu marka model ne söylesene hala aynı şeyi söyleyip duruyorsunParçalarda bir sıkıntı var mı nasıl öğrenebilirim
Dostum psu marka model ne söylesene hala aynı şeyi söyleyip duruyorsun
SEGOTEP Axe 5 Siyah 750W 80+ Bronze PCIE 5.1 Midi Tower Kasa bu bilmiyorum çok bu şeyleriDostum psu marka model ne söylesene hala aynı şeyi söyleyip duruyorsun
Hiç bir şey olmaz gayet korumaları mevcut mubtelemen O an elektiriksel bir akıntı da sıkıntı oldu psu hemen kendini kapattı, için rahat olsunMesaj otomatik olarak birleştirildi:
SEGOTEP Axe 5 Siyah 750W 80+ Bronze PCIE 5.1 Midi Tower Kasa bu bilmiyorum çok bu şeyleri