PC BİR ANDA KAPANDI ZARAR GÖRDÜ MÜ

osmanx7

80+
Reaksiyon skoru
2
Eski bir monitör vardı yeni monitörü iadeye yolladım onu pcnin olduğu 3lü prize taktım bir anda kasa kapandı sonra üçlü olmadan normal duvar prizine taktım çalışıyor kasa bir sıkıntı olmuş mudur acaba parçalara

Eski bir monitör vardı yeni monitörü iadeye yolladım onu pcnin olduğu 3lü prize taktım bir anda kasa kapandı sonra üçlü olmadan normal duvar prizine taktım çalışıyor kasa bir sıkıntı olmuş mudur acaba parçalara
Eğer psunuzda akım koruma yoksa geçmiş olsun bazı parçalar bozulmuş olabilir fakat yeni psu ların çoğunda var bu önce kablosunu takmadan 5 dk civarı aralıklarla açma tuşuna basın içinde kalan elektrik boşalsıb sonra pcyi çalıştırmayı deneyin

Eğer psunuzda akım koruma yoksa geçmiş olsun bazı parçalar bozulmuş olabilir fakat yeni psu ların çoğunda var bu önce kablosunu takmadan 5 dk civarı aralıklarla açma tuşuna basın içinde kalan elektrik boşalsıb sonra pcyi çalıştırmayı deneyin
Kasayı duvar prizin taktım çalışıyor ses falanda gelmiyor üçlü prizi akım korumalı diye almıştım zaten neden böyle oldu

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SEGOTEP Axe 5 Siyah 750W 80+ Bronze PCIE 5.1 Midi Tower Kasa bu bilmiyorum çok bu şeyleri
Hiç bir şey olmaz gayet korumaları mevcut mubtelemen O an elektiriksel bir akıntı da sıkıntı oldu psu hemen kendini kapattı, için rahat olsun

Kaliteli 3lü kullanırsan sorun olmaz.

Geri