mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 872
valla en ağır cezayı hakediyorlargirmemek elde mi yazık günah yetkim olsa alayını temizlerim hak ettikleri cezaları alırlarda işte
valla en ağır cezayı hakediyorlargirmemek elde mi yazık günah yetkim olsa alayını temizlerim hak ettikleri cezaları alırlarda işte
bu sarmadı ben başka dolandırıcılara bakayım en iyisi asfsdgsdgsdfdfBir eleman vardı kartları sıfır diye paketleyip elli tane isim değiştiren bu o olsa gerek adam MSİ ram yazmış ama üstüne etiket yapıştırmış milletin aklıyla dalgamı geçiyor bunlar
![]()
Ekran görüntüsü 2026 04 15 152143
Ekran görüntüsü 2026 04 15 152143 resmi indir - Resim Yükle - Hızlı Resimresmim.net
kanka elemanlar elli kere isim değiştirdi bir cacık olmadı sanmıyorum yine olacağınıSupheli durumlarda emniyetin sitesinde online ihbar var oraya ihbar edin. Malum ulkede 100 tane sabikasi olan adam ayni seyi yapmaya devam ediyor ulkemzin sistemi bu . Ulkeyi yoneten zihniyet belli cunku
Olmaz haklisin da belki emniyette helal sut emmis birine denk gelir yakalarlar surekli denemekte fayda varkanka elemanlar elli kere isim değiştirdi bir cacık olmadı sanmıyorum yine olacağını