ces-0717
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Yok ya hyper beklemeye devam o zaman![]()
Sonunda alabildik şunu ya. 300 tl world puan kampanyası ile 4600 e geldi.
Yok ya hyper beklemeye devam o zaman![]()
Doğru diyorsunuz hocam benimde aklımdan çıkmıyor ama ihtiyacı olan varsa değerlendirsin diye paylaştım.yakın zamanda 4700e mediamarktta satıldı ya aklımdan çıkmıyor şunu gördükçe.
birde bunu aldık artık![]()
bi yakalayamadım yakalasam hemen taksitle alacam.Doğru diyorsunuz hocam benimde aklımdan çıkmıyor ama ihtiyacı olan varsa değerlendirsin diye paylaştım.
Kaçtan satıldı?iffalcon 55 inç isteyen alsın ; https://amzn.eu/d/0bmrf3bE
31 küsürKaçtan satıldı?
kategori ilk sayfasına gidiceksin.Linke girdiğimde hep aynı ürünler çıkıyor, yeni düşenleri listelemenin bir yöntemi var mı?
%10 indirimle birlikte 31634₺ oluyor. 2 günde bir denk geliyor bu model.Kaçtan satıldı?
Yanlış 35.000e satıldı. O fiyat zaten %10 indirimli hali.%10 indirimle birlikte 31634₺ oluyor. 2 günde bir denk geliyor bu model.
31'den satıldı ben gördüm. Ödeme aşamasında o fiyatta düşüyordu.Yanlış 35.000e satıldı. O fiyat zaten %10 indirimli hali.
Vallamı bende fiyat yanında 38'den %10 35 yazıyordu prime değilim diye galiba.31'den satıldı ben gördüm. Ödeme aşamasında o fiyatta düşüyordu.
Ben öyle hatırlıyorum hocam televizyon piyasasına tam hakim olmadığım için paylaşmadım.Vallamı bende fiyat yanında 38'den %10 35 yazıyordu prime değilim diye galiba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada benim iadem olabilir, oysa sıfır televizyon geliyo alan arkadaşa haberi olsun![]()