ACER Predator Helios Neo 16 Alınır mı?

Farukk.

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
80000
herkese merhaba ürün linkini aşağıya bırakıyorum sıvı metal Soğutma hakkında bir bilgim yok iyi midir kötü müdür sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Acer Predator Helios neo 16

O bütçeye bu daha mantıklı gibi, predator amiral gemisi olabilir ama arada ekran kartı farkı var ve bence bu farka nitro almaya değer

Bence alınmaz işlemci güzel fakat 5060lı cihaza bu paralar mantıklı gelmiyor bana.

O bütçeye bu daha mantıklı gibi, predator amiral gemisi olabilir ama arada ekran kartı farkı var ve bence bu farka nitro almaya değer
ben Ekran kartı 5060 ve 5070 arasında bariz fark olduğunu düşünmüyorum ikiside Vram 8gb, benim için fark etmiyor . Ultra 9 275HX araştırmalarıma göre çok güçlü bir işlemci zaten bunun için buraya ekledim. Ama marka model hakkında bir bilgim yok eğer soğutma sistemi iyise ve kronik arızası yoksa alınabilir diye düşünmüştüm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence alınmaz işlemci güzel fakat 5060lı cihaza bu paralar mantıklı gelmiyor bana.
fiyatlar her geçen gün artıyor maalesef bekledikçe zarara uğrayacağım gibi düşünüyorum😕

ben Ekran kartı 5060 ve 5070 arasında bariz fark olduğunu düşünmüyorum ikiside Vram 8gb, benim için fark etmiyor . Ultra 9 275HX araştırmalarıma göre çok güçlü bir işlemci zaten bunun için buraya ekledim. Ama marka model hakkında bir bilgim yok eğer soğutma sistemi iyise ve kronik arızası yoksa alınabilir diye düşünmüştüm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiyatlar her geçen gün artıyor maalesef bekledikçe zarara uğrayacağım gibi düşünüyorum😕
Fiyatların artmasının nedeni tamamen ram ve disk maliyetleri. Dolar o kadar çok oynamıyor. Bence tavanda fiyatlar şuan ram ve diskten dolayı. Stabil kalcağını düşünüyorum ben. Yaz dönemide satışlarda durgunluk yaşarsa büyük firmalar iyi kampanyalar yaparlar gibi stok eritmek için. Her yaz oluyor hemen hemen ama burası Türkiye ne zaman ne olcak çok belli olmuyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,824
Üyeler
194,678
Son üye
melobaba789
Geri