2K Oyun Bilgisayarı İçin Parça Seçimi

bedirrhan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
145
abdullah abi video yapmıs tam benim kafada bi video forumda gezinip aklına yatan , forumdaki indirim konularından bulduğu parçaları toplayarak sistem dizmis yazın bende böyle bir sey dizmeyi planlıyorum . sizede tavsiyemdir . ama kafamdaki soru ben annekart psu montajlamayı bilmiyorum ve hangi annekartın hangi kasaya uyduğunu bilmiyorum . kuracağım sistemde ilk hangi parçadan başlamalımıyım psu nun watt değerini neye göre seçmeliyim ve kablolama yapmayı nereden öğreneceğim . ilk hangi parçayı alarak başlamam gerekir . kafamda 2k oyun oynatabilen bir pc dizmek var hangi parçaları almalıyım ve ne kadar bütçe gerekir

Anakarta annekart diyeni ilk defa görüyorum.Sistem toplama rehberleri tonla dolu.Aç bir tanesini rahatça toplarsın

2k için minimum 9060xt 16gb 0 olarak vrya 2.elden 3070ti/6700xt alınabilir
Iyi bir 850w psu iş görür

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
önce çözünürlüğü seç sonra gpu yu sonra güç kaynağını annekartı önemli değil

Anakarta annekart diyeni ilk defa görüyorum.Sistem toplama rehberleri tonla dolu.Aç bir tanesini rahatça toplarsın

2k için minimum 9060xt 16gb 0 olarak vrya 2.elden 3070ti/6700xt alınabilir
Iyi bir 850w psu iş görür
abdullah abi videoda her m2ssd her anakarta uymuyor diyor onu nereden bilicem uyup uymadığını

Kusura bakma dostum annekart ı okuyunca gülmekten kafamı vurdum 🤣🤣🤣
Motherboard aslında İngilizce de öyle de Türkçe de anakart daha mantıklı dile uygun geliyor annekart tebessüm ettirdi

abdullah abi videoda her m2ssd her anakarta uymuyor diyor onu nereden bilicem uyup uymadığını
Anakart kasa uyumu=Kasa atx ise Atx e kadar destekler.Örnek mAtx anakartı Atx kasaya takabilirsiniz

Anakart m2ssd uyumu diye bir şey yok.Videoyu izlemedim belirtmek istedigi gen5 ssd alıp gen4 destekleyen anakart alırsanız gen4 veriminde kullanırsınız.

Onun haricinde kasa gpu uyumu var.Kasanin destekleği gpu boyutu önemli eğer ekran karti 3fanlı ise.

bence şöyle yap hocam sen kullandığın monitörden memnunsan 5060 5060ti 9060xt hazır sistemleri fiyat performans olarak iyi diyorsa forum kullanıcıları ki bu gün bitane vardı. al geç annesiyle babasıyla firma uğraşsın

bence şöyle yap hocam sen kullandığın monitörden memnunsan 5060 5060ti 9060xt hazır sistemleri fiyat performans olarak iyi diyorsa forum kullanıcıları ki bu gün bitane vardı. al geç annesiyle babasıyla firma uğraşsın
144hz 1080p artık son yılı 240hz 2k istiyom amin. bende bide 2. el alma hastalığı var 2.el alsam daha iyi aynı parçayı ucuza almış oluyon

Allah şifa versin hocam

Geri