Ben geçen ay inno markasını vatandan 41 bine almıştımDaha 1 ay olmadı 40'a inno satılmıştı o zaman besbeleş olduğu söylemiştik alın size kampanya
Birsuru yabanci kanal bekleyin bilgisayar toplayacaksaniz fiyatlar dusecek ram krizi cozuluyor yavas yavas diyor 3-5 icinde. Fiyatlar dusecek. Tabi Turkiyede dusecegeni sanmiyorum. Globalde duserken burada artirirlar.kimse fiyat begenmiyor saka gibi :d 5 6 aya gorur herkes piyasayi
ram krizinin cozulcegine inanmiyorum böyle devam eder he yurtdisinda isterse 1 dolar olsun trde gene zam gelcek ztn takilmayin kimseye suan durumu olan alsinBirsuru yabanci kanal bekleyin bilgisayar toplayacaksaniz fiyatlar dusecek ram krizi cozuluyor yavas yavas diyor 3-5 icinde. Fiyatlar dusecek. Tabi Turkiyede dusecegeni sanmiyorum. Globalde duserken burada artirirlar.
Yabanci kanallarin hepsi ayni seyi soyluyor cozulecek ram krizi. Yurt disinda 100 olan 70’e iner ama Trde maks sabit kalir bu rezil fiyatlar.ram krizinin cozulcegine inanmiyorum böyle devam eder he yurtdisinda isterse 1 dolar olsun trde gene zam gelcek ztn takilmayin kimseye suan durumu olan alsin
onu diyorum trde bisi degismicek senaryo kurmasin kimse 30 k olan ram bok 15 20 k ya iner ayiptir soylemesiYabanci kanallarin hepsi ayni seyi soyluyor cozulecek ram krizi. Yurt disinda 100 olan 70’e iner ama Trde maks sabit kalir bu rezil fiyatlar.