Laptopun güç düğmesi, klavye ışıkları ve ekran sürekli gidip geliyor.

Jonaass

80+
Reaksiyon skoru
0
Bir süredir laptopumun güç düğmesi ışığı, klavye ışıkları ve ekran sürekli git gel yapıyor ve uyku moduna giriyor kendi kendine. Uyku modundayken de aynı şeyler tekrar ediyor. Bilgisayara format attım sorun çözülmedi. HP Victus 16, RTX 4050, Ryzen 7 7840HS, 8x2 Ram var. Video linkini ekledim. Eğer böyleyken yani hiçbir ışık yanmıyorken(ekran dahil) pcyi kapatırsam tekrar açılmıyor, kasasını açıp bataryayla anakartın gücünü kesip tekrar bağlayınca açılıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

geçmiş olsun bizde de aynı sorun var hall senserü arızası kronik garantiliyse garantiye gönder ücretsiz anakart değişimi yaparlar(belki) yoksa 8000 tl anakart değiştirme ücreti alırlar 2 ay önce 8000tl idi şimdi ne kadar bilmiyorum ben değiştirmedim laptop öylece duruyor. termal macunu değiştirdim düzelir gibi oldu geri aynnı bu şekil olmaya başladı. garantisi bittikten iki ay sonramı bozuldu?

geçmiş olsun bizde de aynı sorun var hall senserü arızası kronik garantiliyse garantiye gönder ücretsiz anakart değişimi yaparlar(belki) yoksa 8000 tl anakart değiştirme ücreti alırlar 2 ay önce 8000tl idi şimdi ne kadar bilmiyorum ben değiştirmedim laptop öylece duruyor. termal macunu değiştirdim düzelir gibi oldu geri aynnı bu şekil olmaya başladı. garantisi bittikten iki ay sonramı bozuldu?
Teşekkür ederim. Garantisi eylülde bitmişti bir aydır falan böyle ama. Sınavlar, ödevler, projeler var diye de tamirciye falan götüremedim hiç.

Teşekkür ederim. Garantisi eylülde bitmişti bir aydır falan böyle ama. Sınavlar, ödevler, projeler var diye de tamirciye falan götüremedim hiç.
yavşaklar öyle bir laptop yapmışki garantisi bitince bozluyor. milleti kazzıklıyorlar hall sensörü ayrı satılan bir şey olsa alır kendimde takarım da işte.

Geri