Yardım 30K ya kadar yayın+oyun için ekran kartı önerir misiniz ?

5070 almak istediğimde (hepsiburada üzerinden 6 taksit alma imkanım olduğuı için mecburen hepsiburadaya bakıyorum) 37-38k lara kadar fiyat çıkıyor. Maalesef bütçemi fazlasıyla aşıyor
hb nın kendi kartı var onu alırsan 9 taksit yaparsın bende öyle yaptım.

ben 7500f kullanıyorum dar boğaz olmaz ama 5060ti alacaksan psu değişmen gerekli bence 550w sınırda kalır gibi önerilen 650w. Ben alırken fiyatlar 5060ti 29-30k 5070 ler 33-35k arasıydı şuan biraz daha artmış indirim denk getirirsen iyi olur.
Burdan hazır yazıyorken psu önerisinde de bulunabilir misiniz peki ? Bir konu daha açarak kalabalık yapmak istemiyorum. Olabilecek en f/p psu lazım rx9070xt ye de sıcak baktığım için 800-850w olması yeterli olacaktır diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hb nın kendi kartı var onu alırsan 9 taksit yaparsın bende öyle yaptım.
hb nın kendi kartıyla bana max 5k limit veriyorlar kendi axess kartım bu alacağım ürünler için limiti fazlasıyla yetiyor

30k bütçem var hem oyun hem de yayın yapmayı planlıyorum. İşin içinde yayında olacağı için nvidia almayı düşünüyorum. Marka model olarak yardımcı olabilir misiniz ?
9070xt bakabilirsiniz bu bütçede ama ikinci el olacak

hocam böyle bir şey de var peşin fiyata 3 taksit de veriyor mümkünse aradaki 4k fiyata fazla fazla değer
shadow modelinin özelliklerini falan tam bilmiyorum 5070 diye attım bilgili arkadaşlar daha fazla yardımcı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,230
Üyeler
192,963
Son üye
Scar2k
Geri