14 Ayda Sayısal 25K Yapılır Mı?

Tabi ki 14 ayda her şey mümkün, ama nacizane fikrim 14 ay yks çalışmak yerine ortalamanızı yükseltip yatay geçiş atmaya çalışın. Çünkü yerleştikten sonra yks çalışmak çok güçlü bir mental ister ve tabi ki işin sonunda istediğiniz sonucu alamamak da var. Süreç boyunca ailevi sorunlarla da uğraşmak cabası. Ben sizin yerinizde olsam yatay atmaya çalışırdım, belki bu sayede bölüme de tutanabilirsiniz birazcık.

bence bol bol zamanin var istedigini yaparsin mental boom olmamak ve calismada devamlilik gosterebilmek en onemlisi
Mental olarak vazgeçeceğimi sanmıyorum bu benim son şansım bu yüzden ne olursa olsun çalışmak zorundayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabi ki 14 ayda her şey mümkün, ama nacizane fikrim 14 ay yks çalışmak yerine ortalamanızı yükseltip yatay geçiş atmaya çalışın. Çünkü yerleştikten sonra yks çalışmak çok güçlü bir mental ister ve tabi ki işin sonunda istediğiniz sonucu alamamak da var. Süreç boyunca ailevi sorunlarla da uğraşmak cabası. Ben sizin yerinizde olsam yatay atmaya çalışırdım, belki bu sayede bölüme de tutanabilirsiniz birazcık.
Yatay geçiş malesef alttan Dersim olduğu için imkansız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,260
Üyeler
192,980
Son üye
Mr.Listener
Geri