Yardım Soundcore Anker Q45 Ped değiştirmeye ücret alınır mı?

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,871
1.5 senedir kullanıyorum Bayadır pedleri yıpranmış şekilde duruyor garantisi bitmeden değiştirelim dedim temmuzda bitiyor garantisi ücret alırlar mı?

Kvk ya göndereceğim

kullanıcı kaynaklı demelrı muhtemel bendede q30 modleı var kualklıgın logosunun oldugu yer rengı atmıştı kullancıı kaynaklı demışlerdı

kullanıcı kaynaklı demelrı muhtemel bendede q30 modleı var kualklıgın logosunun oldugu yer rengı atmıştı kullancıı kaynaklı demışlerdı

Bu şekilde gözüküyor en kötü bir daha arayım durumu anlatayım ücret çıkabilir derlerse ona göre kendim alıp yaparım

Bu şekilde gözüküyor en kötü bir daha arayım durumu anlatayım ücret çıkabilir derlerse ona göre kendim alıp yaparım
bencede oyle yapın umarım garantı ıle degışırler

Arayım bakalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

direkt hepsiburadayı aradım durumu anlattım kulaklığın git gel yapmasını istemediğimi ücret çıkıp çıkmayacağını sordum 500-600tl ye pad satıyorlar aynı kalitede mi bilemem ama en azından değişim yapacaksam aklımda olsın

Son düzenleme:
Arayım bakalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

direkt hepsiburadayı aradım durumu anlattım kulaklığın git gel yapmasını istemediğimi ücret çıkıp çıkmayacağını sordum 500-600tl ye pad satıyorlar aynı kalitede mi bilemem ama en azından değişim yapacaksam aklımda olsın
orjınal degılse muhtemelen degıldır

orjınal degılse muhtemelen degıldır
Orijinal olanını nasıl alabilirim kardeşim kullanıyor kulaklığı yüksek ihtimalle kullanıcı hatası derler dediniz git gel yapmasını istemem o zaman

Garantiden de değiştirebilirsin ama kumaş ped bul onu tak kendin.

Garantiden de değiştirebilirsin ama kumaş ped bul onu tak kendin.
Bu üründeki pedler deri anç yi daha güzel sağlasın diye garantide ücret çıkma ihtimali yüksek çakmasını 500-600 den veriyorlar iyi emsalini bulup alıcam yapacak bir şey ypk

Bu üründeki pedler deri anç yi daha güzel sağlasın diye garantide ücret çıkma ihtimali yüksek çakmasını 500-600 den veriyorlar iyi emsalini bulup alıcam yapacak bir şey ypk
Daha konforlu oluyor kumaş ped ama dediğin gibi çok ses alıyor.

Bir tane bunların servisi vardı sanaltbtydi heralde distribütör muydu neydi. Adamlara ben kulaklığın fotoğrafını gönderdim pedin dikişleri çıkmıştı. Ardından sectigim adrese çift ped göndermişlerdi.

Mail yoluyla sorununuzu belirtip fotoğraflarla destekleyin, ürünün garantisi devam ediyorsa yedek ped gönderirler sizden kulaklığı falan istemeden.

Geri