Yardım FC 26 + Forza 5 İçin GamePad Önerisi

proxcis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
814
Bütçe
3000
Merhabalar.
Bu 2 oyun harici oyun oynamıyorum. Bilgisayar üzerinden kullanacağım.
Fifa oynarken tuşlardaki bekleem süreleri, ölü alan vs çok rahatsız ediyor. Monster'ın pusatını kullanıyorum ama tamamen fiyasko (tuşlar gerçekten aşırı geç basıyor 1-2 saniye gözle görülür.)
Forumda epey konu araştırdım. GameSir markası seviliyor. Bunlardan hangisini almamı önerirsiniz?

- 2-3 saat oynadığımda elimi acıtmayacak.
- Ölü bölgesi çok can sıkmayacak.
- Tuşların anında tepkime göstereceği.

Bu özelliklerde hangi marka, model önerirsiniz? Sabah satın alacağım.

Nova 2 Lite var memnunum hocam. Stickleri çok yumuşak, tetik mesafesi de Forza için güzel. Tetikleri kilitleyip Fifa'da normal tuş gibi de kullanabilirsin.

Nova 2 Lite var memnunum hocam. Stickleri çok yumuşak, tetik mesafesi de Forza için güzel. Tetikleri kilitleyip Fifa'da normal tuş gibi de kullanabilirsin.
Forumda aşırı öneri gördüğüm için Cyclone 2 almıştım ama o fps içinmiş (tetik vs) pek oynamıyorum zaten ondan iptal ettim eğer sabaha kadar aksi yorum gelmezse bende bunu almayı düşünüyorum, teşekkürler

Forumda aşırı öneri gördüğüm için Cyclone 2 almıştım ama o fps içinmiş (tetik vs) pek oynamıyorum zaten ondan iptal ettim eğer sabaha kadar aksi yorum gelmezse bende bunu almayı düşünüyorum, teşekkürler
Cyclone 2 yi sadece tetik de değil normal haldede kullanabiliyorsun.

Son önerileri alabilir miyim? Sipariş vereceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,202
Üyeler
192,953
Son üye
Umut0450
Geri