🔥İndirim 💥 11.999 TL !!! Efsane KTC H27E6 2K 300-320Hz IPS Monitör Stoklarda 💥

H27T22C 6400 e satıldığını (evet şuan satılmıyor bu fiyata) düşününce bence bunun fiyatı düşmeli
100 hz fazla ve pivot diye bence 2x para verilmemesi lazım (elbette paneli de biraz daha iyidir ancak 2 katı fark olmadığını düşünüyorum
Bence bu model 10 civarına düşmeli tamamen fiyat performans odaklı düşünüyorum
Bencede fiyatı çok 11 idealdir buna.

İyi hoş da Avrupa da bu paraya miniled olanı satılıyor.

Türkiye Simülasyonunda helak olduk yemin ediyorum

40K daha ekler rog swift 4K oled alırım daha iyi

zamanında incehesapta satılan ve o zamanki fiyatıyla rakiplerini yok eden o monitör geri gelmiş. fiyatı enflasyona, dolara ve her şeyin artışına bakarsak normal düzeyde artmış ileride kampanyalara girebilir bu fiyatıyla da bence alınabilir. ramazan ayında 2k monitör almış olmasam şuan buna çökerdim...

link :

@Tayfunns hocamdan detaylı incelemesi :
Daha sabah 27" 2k 200hz samsung odyseey g6 9k ya aldım 😔

8 bin daha koyarım samsung oled g5 alırım bunu alacağıma (!)
yok artık lebron james hjsdhsdh
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satici = gaming gen itopya kalitesinde diyebiliriz gigabyte cashback etkinliğine ekledi saticiyi
Satıcı nasıldır iyi midir?
h27t22c'yi satan satıcı ktc ile anlaşmaları var herhalde fiyatları da çok iyi

10 bin liraya sar oradan. yoksa üstüne oled alınır cidden. samsung oledi görmedim bir şey diyemem ama oled çok farklı bir dünya.
hocam oled 20k üstü bütçe çıkmıyosa napsın monitör almasın mı adam ayrıca 20klık oled 180hz bu 320 hz fiyatları yakın bile değil saçma bi cümle bence

Daha sabah 27" 2k 200hz samsung odyseey g6 9k ya aldım 😔
iptal çek kanka 320hz varken 200 kesmez

yok artık lebron james hjsdhsdh

h27t22c'yi satan satıcı ktc ile anlaşmaları var herhalde fiyatları da çok iyi
Valla bende h27 var, fiyatına göre harbici monitör. Beklemiyordum bu fiyata. Kalite kontrolu zayif bir model temizi gelirse gercekten bedava fiyat.

Selamlar dostlar.
4 Aydır kullanıcısı olarak çok memnunum. 11 bine almıştım fiyatı şuan kötü değil çoğu denk monitörden iyi diyebilirim.
Merak ettiğiniz sormak istediğiniz varsa yardımcı olmaya çalışırım
o fiyata düşse kaparım 2 tane çiftlerim valla elimdekileri satıp :D

Daha iyisi varmı beyler bu fiyata ona göre sipariş geçecem elimdeki 180 Hz Gigabyte yan monitör yapıcam.
incelemeisne bakınca renk açısından rakibi yok hz ve paneli falan çok iyi bence alınır

Valla bende h27 var, fiyatına göre harbici monitör. Beklemiyordum bu fiyata. Kalite kontrolu zayif bir model temizi gelirse gercekten bedava fiyatm
o kadar çok merak ediyorum ki o monitörü herkes kapış kapış aldı ihtiyaç yok diye almadım ben ama bir tık pişman oldum alsam en kötü iade ederdim

incelemeisne bakınca renk açısından rakibi yok hz ve paneli falan çok iyi bence alınır

o kadar çok merak ediyorum ki o monitörü herkes kapış kapış aldı ihtiyaç yok diye almadım ben ama bir tık pişman oldum alsam en kötü iade ederdim
QD Gigabyte var bu fiyata rakibi.

H27T22C 6400 e satıldığını (evet şuan satılmıyor bu fiyata) düşününce bence bunun fiyatı düşmeli
100 hz fazla ve pivot diye bence 2x para verilmemesi lazım (elbette paneli de biraz daha iyidir ancak 2 katı fark olmadığını düşünüyorum
Bence bu model 10 civarına düşmeli tamamen fiyat performans odaklı düşünüyorum
oralara düşmesi imkansız artık buralara konumlandı bu ürün ince kasım aralık aylarında 11e satıyordu

Valla kanka 250cd mag256f'den geçtim çok farketti.

Geri