- Konu Sahibi Konu Sahibi
Pivot yok vesa uyumluluğu yokBunu Al Hocam .
REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR jDyQmBcDKb/
Pivot yok vesa uyumluluğu yokBunu Al Hocam .
REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR jDyQmBcDKb/
Pivot Yok Ama Vesa Var Hocam ?Pivot yok vesa uyumluluğu yok
teknik özelliklerinde vesa kısmını bulamadımPivot Yok Ama Vesa Var Hocam ?
![]()
AGON by AOC Q27G42XNE 27" Gaming Monitor | QHD, 180Hz, 1ms, HDR10
QHD, 180Hz, 1ms ve HDR10 ile AGON by AOC Q27G42XNE 27" monitör ile canlı ve akıcı oyun deneyimi yaşayın.www.aoc.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Komple Paket İstiyorsan Bunu Tavsiye Ederim Quantum Dot İle Renkleri Çok İyi .
REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR 5ZZnPUJvVB/
Sayfayı Açtığın Gibi CTRL + F Yap " VESA " Yaz Direk Önüne Çıkarteknik özelliklerinde vesa kısmını bulamadım
dayı anlamıyormusun va almam
IPS almazsan hattım kalır. Al tamam sana IPS tam senin ihtiyacına uyuyor. 1ms GtG, HDR400, 10bit, gsync compatible rog strix ekran.dayı anlamıyormusun va almam
Bu daha kötüsünü hakediyor. Kendi düşen ağlamaz.@Tayfunns
Görüntü kalitesinden anlamayan adamlara laf anlatma boşver gitsin. En iyisini yazıyorsun bazen uğraşamam diyip, ürünün sayfasına bakmayı beceremiyor istediğini alsın.
Görüntü kalitene sokucam şimdi birindeki kontrast daha iyi diye panel daha iyi olmuyor sakatmısınız sağdan soldan bakınca renkler değişiyor sırf karanlıkta siyahlar daha iyi duruyor diye va savunma biri 17m renk veriyor biri 1mr veriyor , benim bütçem 13 14k sen bana 7klık monitör sunuyorsun iki monitörü arka arkayamı koyacağım arada 7k fark var 7k@Tayfunns
Görüntü kalitesinden anlamayan adamlara laf anlatma boşver gitsin. En iyisini yazıyorsun bazen uğraşamam diyip, istediğini alsın.
Bilgisi yok yapacak bir şey yok, geçen gün başka bir bilgisizle daha atışıyordu konuları kilitlendi.IPS almazsan hattım kalır. Al tm sana IPS.![]()
![]()
Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu daha kötüsünü hakediyor. Kendi düşen ağlamaz.
Sağa sola dönemeyen , Sağdan soldan bakınca renkleri farklı gösteren , 16.7milyon renk veren va panele sahip monitörün beni cezbetmiyorBilgisi yok yapacak bir şey yok, geçen gün başka bir bilgisizle daha atışıyordu konuları kilitlendi.
Senin beyinden sakat olduğun kesin. 1mr renk aynen külahıma anlat. Tam senin kalemin işte al uzatmaGörüntü kalitene sokucam şimdi birindeki kontrast daha iyi diye panel daha iyi olmuyor sakatmısınız sağdan soldan bakınca renkler değişiyor sırf karanlıkta siyahlar daha iyi duruyor diye va savunma biri 17m renk veriyor biri 1mr veriyor , benim bütçem 13 14k sen bana 7klık monitör sunuyorsun iki monitörü arka arkayamı koyacağım arada 7k fark var 7k
Kontrast bütün görüntüye etki eder sadece siyahlara değil, ips modellerde ips glow açı avantajını yeterince baltalıyor bir diğer eksisi.Doğrudur ama yine de tercih etmem ekrana tam ortadan bakman lazım ki renkleri düzgün göstersin. Tek avantajı kontrastı yüksek olduğundan siyahlar güzel.