Bu fiyata alınır mı? MSI MAG 274QPF E20 27"

Pivot yok vesa uyumluluğu yok
Pivot Yok Ama Vesa Var Hocam ?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Komple Paket İstiyorsan Bunu Tavsiye Ederim Quantum Dot İle Renkleri Çok İyi .

Pivot Yok Ama Vesa Var Hocam ?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Komple Paket İstiyorsan Bunu Tavsiye Ederim Quantum Dot İle Renkleri Çok İyi .

teknik özelliklerinde vesa kısmını bulamadım

Pivot yok vesa uyumluluğu yok
Vesa var. Dönütler olumlu.
10643.webp

10639.webp
10645.webp

@Tayfunns

Görüntü kalitesinden anlamayan adamlara laf anlatma boşver gitsin. En iyisini yazıyorsun bazen uğraşamam diyip, ürünün sayfasına bakmayı beceremiyor istediğini alsın.

dayı anlamıyormusun va almam
IPS almazsan hattım kalır. Al tamam sana IPS tam senin ihtiyacına uyuyor. 1ms GtG, HDR400, 10bit, gsync compatible rog strix ekran. 🙂
@Tayfunns

Görüntü kalitesinden anlamayan adamlara laf anlatma boşver gitsin. En iyisini yazıyorsun bazen uğraşamam diyip, ürünün sayfasına bakmayı beceremiyor istediğini alsın.
Bu daha kötüsünü hakediyor. Kendi düşen ağlamaz.

Uygunsuz Dil
@Tayfunns

Görüntü kalitesinden anlamayan adamlara laf anlatma boşver gitsin. En iyisini yazıyorsun bazen uğraşamam diyip, istediğini alsın.
Görüntü kalitene sokucam şimdi birindeki kontrast daha iyi diye panel daha iyi olmuyor sakatmısınız sağdan soldan bakınca renkler değişiyor sırf karanlıkta siyahlar daha iyi duruyor diye va savunma biri 17m renk veriyor biri 1mr veriyor , benim bütçem 13 14k sen bana 7klık monitör sunuyorsun iki monitörü arka arkayamı koyacağım arada 7k fark var 7k

IPS almazsan hattım kalır. Al tm sana IPS. 🙂

Bu daha kötüsünü hakediyor. Kendi düşen ağlamaz.
Bilgisi yok yapacak bir şey yok, geçen gün başka bir bilgisizle daha atışıyordu konuları kilitlendi.

Bilgisi yok yapacak bir şey yok, geçen gün başka bir bilgisizle daha atışıyordu konuları kilitlendi.
Sağa sola dönemeyen , Sağdan soldan bakınca renkleri farklı gösteren , 16.7milyon renk veren va panele sahip monitörün beni cezbetmiyor

Görüntü kalitene sokucam şimdi birindeki kontrast daha iyi diye panel daha iyi olmuyor sakatmısınız sağdan soldan bakınca renkler değişiyor sırf karanlıkta siyahlar daha iyi duruyor diye va savunma biri 17m renk veriyor biri 1mr veriyor , benim bütçem 13 14k sen bana 7klık monitör sunuyorsun iki monitörü arka arkayamı koyacağım arada 7k fark var 7k
Senin beyinden sakat olduğun kesin. 1mr renk aynen külahıma anlat. Tam senin kalemin işte al uzatma

Son kıyağı çekelim arkadaşa gerisi ve seçimi onu bağlar.

Geri