Tami alternatifi var mı hocamTami'de cashbackler rezil duruma düşmüş. (Youtube %20den max 40₺, Netflix %20den 75₺, spotify %20 40₺ ve steam %10 100₺)
Hangisi için hocam? Ben tami kullanıyordum patladım. :d Bulursam söylerim.Tami alternatifi var mı hocam
paycell baya istikrarlı devam ediyor bu ayda %60 yapılmış oranlar ve son zamanlarda büyük bankalarda kampanya yapmaya başladı örnek bankart. %50 veriyor 4 aydırTami'de cashbackler rezil duruma düşmüş. (Youtube %20den max 40₺, Netflix %20den 75₺, spotify %20 40₺ ve steam %10 100₺)
Evet ben de tamiden sonra bankkart kullanıyorum memnunum.paycell baya istikrarlı devam ediyor bu ayda %60 yapılmış oranlar ve son zamanlarda büyük bankalarda kampanya yapmaya başladı örnek bankart. %50 veriyor 4 aydır
Hocam bankkart genç kampanyası %50 veriyor başka bilmiyorum.Bankkart ziraat in mi oysa maaş kartı oluyor mu?
Nereden öğrenebiliriz acabaEvet ben de tamiden sonra bankkart kullanıyorum memnunum.
Hocam bankkart genç kampanyası %50 veriyor başka bilmiyorum.
İsterseniz bankkart mobil uygulamasında kampanyalara göz gezdirin. Zaten orada görünmüyorsa olacağını sanmam. Bendeki kampanyanın ismi "Bankkart Gençlilere Dijital Platform Ödemelerinde %50 BankkartLira".Nereden öğrenebiliriz acaba