Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 16,424
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamadan.nereden yapılıyor? anlaşmalı markalar arasında youtube apple gain gibi markalar var ama netflix göremedim
Uygulamadan.nereden yapılıyor? anlaşmalı markalar arasında youtube apple gain gibi markalar var ama netflix göremedim
Başlığı okudun mu hocamKötünün iyisi Sipay ve Paycell gibi.
Bu arada Sipay'de Hbo Max'de var. Listede yazmıyor.
%60'a iyi alışmıştım aylardır. Bu ay %40 görünce beni de üzdü. Diğerleri arasında hala en iyisi sanırım.Hocam sipay artık %40 veriyor üzdü beni![]()
Bu listede Mars yok. Ben Netflix i bedavaya getirdim. En iyi cashbackleri onlar veriyo şuanda.Kötünün iyisi Sipay ve Paycell gibi.
Bu arada Sipay'de Hbo Max'de var. Listede yazmıyor.
Bilgi verdim hocam.Başlığı okudun mu hocam![]()
Popypara hepsine cashback veriyor. Toplu olarak hepsinde ona yönelebilirsiniz. Eğer Youtube aile paketi varsa Papel'de üst limit var maalesef.arkadaşlar YouTube premium ve amazon için bir cashback programı bakıyorum ama hepsi aşağı yukarı aynı fiyatı veriyor sanırım
Tüm ATM'lerden ücretsiz para çekimi olduğu için papeli tercih edeceğim, ancak amazon cashback i yok onun için de başka bir program önerebilir misiniz veyahut benim tercihlerimden farklı olarak bir şey de önerebilirseniz sevinirim
Ben Mars'a geçtim Youtube da falan baya iyi veriyo Netflix bedavaya geldi benim. Şimdilik çok memnunumarkadaşlar YouTube premium ve amazon için bir cashback programı bakıyorum ama hepsi aşağı yukarı aynı fiyatı veriyor sanırım
Tüm ATM'lerden ücretsiz para çekimi olduğu için papeli tercih edeceğim, ancak amazon cashback i yok onun için de başka bir program önerebilir misiniz veyahut benim tercihlerimden farklı olarak bir şey de önerebilirseniz sevinirim
Valla biraz aylık ücreti var sanırım ama cashbackler ile çıkarıyorum ben onu Disney falan aldım onlar bedavaya geldiCevap veren arkadaşlara teşekkürler, eğer referans falan varsa atan olursa poppyparaya kaydolacağım @Tearz , Mars a baktım ama onunda aylık ücretli olanı sanırım cashback kampanyasına olanak sağlıyor @sena_petek
netflixte falan cashback veriyor muValla biraz aylık ücreti var sanırım ama cashbackler ile çıkarıyorum ben onu Disney falan aldım onlar bedavaya geldi