jokeboxhero
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Şu anda indirimde 2749 a alınabiliyor. Sizin fikirleriniz nedir ?
Bunu Al Derim .Şu anda indirimde 2749 a alınabiliyor. Sizin fikirleriniz nedir ?
www.zoko.com.tr
Artısı nedir hocam benim sunduğum kasaya göre. Çok fazla anlamıyorum bu işlerden. İlk defa alacağımBunu Al Derim .
Zoko Emperor Siyah 7x12cm ARGB Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa Zoko Emperor Siyah 7x12cm ARGB Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa Zoko Emperor Siyah 7x12cm ARGB Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa
ZOKO EMPEROR: E-ATX Destekli Panoramik Akvaryum Tasarımı Sınırları zorlayanlar için tasarlandı! ZOKO EMPEROR, sadece bir kasa değil, sisteminiz için bir sergi sarayıdır. 0,7 mm SPCC ultra kalın şasisi, E-ATX anakart desteği ve panoramik cam panelleriyle en güçlü donanımlarınızı profesyonel bir...www.zoko.com.tr
Görünüş Olarak Daha Güzel Ve 7 Adet Fan İle Geliyor .Artısı nedir hocam benim sunduğum kasaya göre. Çok fazla anlamıyorum bu işlerden. İlk defa alacağım
Hocam teşekkürler kargo uyarısı için. 880 lira kargo istiyorlar. Şaka gibi resmen. Almam zaten artıkkargosu yok mu dostm en son buna 500 lira kargo istiyorlardı bende var iletişim vereyim görüntülüde gör kasayı neyi merak ediyorsan
TeşekkürlerGörünüş Olarak Daha Güzel Ve 7 Adet Fan İle Geliyor .