Telefon İçin Fikir Ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum Açıklamaya Yazdım?

Sgt.Jack

80+
Reaksiyon skoru
24
Güncel olarak 2023 yılından beri a34 5g 256 gb kullanıyorum telefon dün 1 kere bugün 4 5 defa kendi kendine kapandı. Kapandıktan sonra güç tuşundan geri açıyorum fakat sonra telefon yine sallanınca kapanabiliyor. Aslında telefondan memnundum şarjı bana 1 gün yetiyordu fakat son 1 haftadır yetmemeye başladı üstüne sokette temassızlık var. Şimdi bu telefona batarya değişimi şarj soket değişimi ve arıza tamiri yapılması mantıklı mı yoksa s24 veya s25 fe gibi telefonlara geçmek mi daha mantıklı.

A34'lerde sanırım kronik bir sorun var aynı sorunu yaşayanları gördüm. Bütçe yetiyorsa s25Fe ya da düz s24 alınabilir

bence yenı ve daha gunel telefona gec a34 fp bır telefon ama cok eksıklerı var

bence yenı ve daha gunel telefona gec a34 fp bır telefon ama cok eksıklerı var
çok memnundum açıkçası fakat 2 gündür bu kapanma işi bir tık bozdu beni telefon benim için 1 gün bataryası yetsin yeter oyun kamera falan derdim yok.
A34'lerde sanırım kronik bir sorun var aynı sorunu yaşayanları gördüm. Bütçe yetiyorsa s25Fe ya da düz s24 alınabilir
2 sinide alabilirim sizce hangisi daha iyi olur 1 yıl daha fazla güncel kalır diye fe mi daha mantıklı yoksa düz s24 mü

çok memnundum açıkçası fakat 2 gündür bu kapanma işi bir tık bozdu beni telefon benim için 1 gün bataryası yetsin yeter oyun kamera falan derdim yok.

2 sinide alabilirim sizce hangisi daha iyi olur 1 yıl daha fazla güncel kalır diye fe mi daha mantıklı yoksa düz s24 mü

Hocam ne istediğinize göre değişir kamera ve daha güncellik istiyorsanız s25Fe, İşlemci ve batarya olarakta bir tık s24 önde ama ben her zaman güncellikten yanayım şahsen tercihinizi kendinize göre yapabilirsiniz

Güncel olarak 2023 yılından beri a34 5g 256 gb kullanıyorum telefon dün 1 kere bugün 4 5 defa kendi kendine kapandı. Kapandıktan sonra güç tuşundan geri açıyorum fakat sonra telefon yine sallanınca kapanabiliyor. Aslında telefondan memnundum şarjı bana 1 gün yetiyordu fakat son 1 haftadır yetmemeye başladı üstüne sokette temassızlık var. Şimdi bu telefona batarya değişimi şarj soket değişimi ve arıza tamiri yapılması mantıklı mı yoksa s24 veya s25 fe gibi telefonlara geçmek mi daha mantıklı.
olum benim a34'ün de dokunmatiği kendi kendine gidiyor, 1-2 gün gelmiyor arada geliyor. garantisi biteli 1 ay oldu.
cidden kronik sorunlu sanırım telefon. kafam çok karıştı, sanırım gidip 100kya iphone alıp "abi ayfon yiaa" dicem

Ben düz S25 kullanıyorum. S25 ultra ile aynı işlemciyi kullanıyor. 4000 mah bataryası var benim kullanımıma göre komple 1 günü rahatça çıkarıyor. Aynı senin gibi oyunla kamerayla falan işim yok. 6 7 sene kasmadan wp youtube vs. kullanayım yeter kafasıyla aldım çok memnunum tavsiye ederim bütçen varsa.

Cevap yazan herkese teşekkürler. Telefoncuya gittim yaptırdım telefonu artık sallayınca falan ses gelmiyor bir sıkıntım kalmadı soket tamiri de yapıldı sarj olayı da düzeldi ama batarya değiştirmemiş olması lazım. 1000 tl ye yaptırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,982
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri