Discord'dan Süresiz Yasaklandım

Reaksiyon skoru
73
Discord’u aktif kullanan biri değilim. Sadece oyun oynarsam sesli sohbette arkadaşlarla takılıyoruz. Sunucularda fazla chat yapmam. Ancak “Çocuk Güvenliği” ihlali yedim. Takıldığım insanların yaşı 24 üstüdür. Neyse, ana hesabım bu şekilde yasaklandı. Talep gönderdim, daha geri dönüş olmadı. Ben de yan hesap açıp devam ettim. 10 dakika sonra “Engelden Kaçma” ihlalinden tekrar Discord’dan yasaklandım. Sanırım ana hesabımdan dolayı. Bilgisayara format atarsam yeni hesap açıp girebilir miyim? Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

gfgfgf.webp
dsdsdssss.webp

büyü de gel demiş discord sana ondan banlamışlar vpn ile hesap açmayı dene sonra vpni kapat normal devam et bakalım yakalıyor mu yakalıyorsa yapabileceğin pek bir şey yok

büyü de gel demiş discord sana ondan banlamışlar vpn ile hesap açmayı dene sonra vpni kapat normal devam et bakalım yakalıyor mu yakalıyorsa yapabileceğin pek bir şey yok
Yaşım 27

Discord’u aktif kullanan biri değilim. Sadece oyun oynarsam sesli sohbette arkadaşlarla takılıyoruz. Sunucularda fazla chat yapmam. Ancak “Çocuk Güvenliği” ihlali yedim. Takıldığım insanların yaşı 24 üstüdür. Neyse, ana hesabım bu şekilde yasaklandı. Talep gönderdim, daha geri dönüş olmadı. Ben de yan hesap açıp devam ettim. 10 dakika sonra “Engelden Kaçma” ihlalinden tekrar Discord’dan yasaklandım. Sanırım ana hesabımdan dolayı. Bilgisayara format atarsam yeni hesap açıp girebilir miyim? Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
11 yaşındayım falan yazmışsındır bi yerde

Yaşın 27 ise discorda mail at hesabı açarlar
Arkadaşlar, sorun benim yaşım değil. Discord, benim çocuk istismarı yaptığımı söylüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

itiraz mesajım bu şekilde;
Hello,

My account was banned for violating child safety policies, but I strongly believe this is a mistake.

I have never engaged in any content or behavior related to child exploitation. If any activity from my account was flagged, I am concerned that my account may have been compromised without my knowledge.

I take this situation very seriously and would never intentionally violate Discord’s rules. I kindly ask you to review my account activity and logs again.

Please let me know if you need any additional information from me.

Thank you for your time and consideration.

Best regards.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bunu durduk yere atmazlar, ya biri sizinle uğraşıyor veya biri hesabı çalıp başka amaçlarla kullanmış olabilir. Durumun detayını öğrenin multi hesapları tespit ederler.

Arkadaşlar, sorun benim yaşım değil. Discord, benim çocuk istismarı yaptığımı söylüyor.

itiraz mesajım bu şekilde;
Hello,

My account was banned for violating child safety policies, but I strongly believe this is a mistake.

I have never engaged in any content or behavior related to child exploitation. If any activity from my account was flagged, I am concerned that my account may have been compromised without my knowledge.

I take this situation very seriously and would never intentionally violate Discord’s rules. I kindly ask you to review my account activity and logs again.

Please let me know if you need any additional information from me.

Thank you for your time and consideration.

Best regards.
Delilleri de talep et

Ban yediği konunun olası sebeplerini discord politikalarından açıp okuyun hiç alakası yok bunlarla.

Delilleri de talep et
Kesinlikle.

Delilleri de talep et
hiçbir şey yapmıyorlar 2017de açılmış dc hesabımı üye oldugum bi türk minecraft sunucusuna cinsel içerikli çocuk videoları atıldığı için o sunucuya üye olan herkesin hesabı kapatmışlar ben dcye o kadar uzun süredir girmiyodum ki aylar sonra fark ettim hesabımın kapandıgını itiraz ettiğim an itiraz kısmını sildiler hesap yok oldu daha da erişemedim

Ban yediği konunun olası sebeplerini discord politikalarından açıp okuyun hiç alakası yok bunlarla.

Kesinlikle.
ellerinde muhtemelen bir delil yok chat yapmıyorum

Yeni bir bilgisayar al. Eskisinden kurtul. İnternetini kapat. Yeni eve taşın. Başka bir şehirde olsun. Yeni bir Mail al ve farklı bir İnternet sağlayıcısına geç. Başka bir isim altında yeni bir Discord hesabı ve yeni bir oyun hesabı aç. Seni asla tespit edemezler.

en iyisi discord dan yanit beklemek sorunu sahsen yasamis biri olarak kimlik dogrulamasi istiyorlar oyle aciliyor

Geri