Yardım ASUS TUF GAMING VG259QMR5A

corveX

80+
Reaksiyon skoru
17
Monitör almayı düşünüyorum amazonda gezınırken bu monitöre rastladım f/p olarak çok iyi geldi ips ve gsync olması da ayrı olarak benim için çok iyi siz ne söylersiniz bi sıkıntı varmıdır yoksa başka bir öneri v.s

1776596501115.webp

Adaptive Sync ve freesync monitörler dp ile gsync açabiliyor zaten. FreeSync desteklediği için gsync yazmışlar. Gsync modülü yok bunda. Yani her monitörde olan standart bir özellik gsync günümüzdeki hemen hemen her monitörde gsync açılabiliyor.

IPS olması da çok tipik bir özellik.

Adaptive Sync ve freesync monitörler dp ile gsync açabiliyor zaten. FreeSync desteklediği için gsync yazmışlar. Gsync modülü yok bunda. Yani her monitörde olan standart bir özellik gsync günümüzdeki hemen hemen her monitörde gsync açılabiliyor.

IPS olması da çok tipik bir özellik.
yanı onerırmısınız şuanki monitörüm ASUSTeK VG249QL3A hz açısından ve ms açısından buna geçmek istiyorum ama fps im herzmaan 280-300 veremiyecği içinde değişken yenileme olsun istiyorum

yanı onerırmısınız şuanki monitörüm ASUSTeK VG249QL3A hz açısından ve ms açısından buna geçmek istiyorum ama fps im herzmaan 280-300 veremiyecği içinde değişken yenileme olsun istiyorum
1080p için bu fiyat bence fazla. Az daha çıkıp 2k alın bari.

Geri