Max bütçe 50-55k olacak yardıma muhtacım

gurdal

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar sistem toplamak istiyorum veya hazır bir sistem almak pek bilgim yok yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
O kdar bilmiyorum ki bimin aktüeline gelen monsterı bile almayı düşünüyorum.

Knk baya yere bak
Incehesap
Gaming.gen.tr
Itopya. Fln bakmani oneririm cok iyisistemlwr var ama dikkatli bak

Arkadaşlar sistem toplamak istiyorum veya hazır bir sistem almak pek bilgim yok yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
bune hocam çöp bu sistem marketten pc mi alınır :D dediğin gibi hiç anlamıyorsan tam bütçeni, sistemle genelde ne yapacağını ve bütçeye monitör vs dahilmi söylersen yardımcı olabiliriz

bune hocam çöp bu sistem marketten pc mi alınır :D dediğin gibi hiç anlamıyorsan tam bütçeni, sistemle genelde ne yapacağını ve bütçeye monitör vs dahilmi söylersen yardımcı olabiliriz
hocam her şey dahil 50 bütçem var belki taksit olursa +5 eklenir.
Öğretmenim boş zmanlarda arkadaşlarla oyun oynamak istiyorum ergenlikten beri bi gamer olma isteğim vardı ama başaramadım :D

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ram ve belki kasa özelleştirme ister. Bu sistemin parçaları güzel bence. Cuma akşamları indirim olan yerler var. O sırada böyle bir sistem daha uyguna alınabilir

hocam acele etmeyin tam olarak ne istediğini önemli bir cok hazır sistem siteleri var ve bu platforma kalıp biraz daha araştırın ayrıyeten takıldeğınız yerdende yapay zekadan da hazır sistemleri veya parçları eşleştrip ordanda bir nemze bilgilendirilirsiniz ve eminimki başacaksınız:cool::cool:

https://enucuzsistem.com/hazir-sist...D9_xI7vlmou_ryP7pcWiLhMC-A7zWisMaAsJaEALw_wcB buda tüm hazır oem sitelerin sitesi

kpss ye bu kdar çaılşmamıştım ya kafam yandı :D

hocam her şey dahil 50 bütçem var belki taksit olursa +5 eklenir.
Öğretmenim boş zmanlarda arkadaşlarla oyun oynamak istiyorum ergenlikten beri bi gamer olma isteğim vardı ama başaramadım :D
hocam o zaman 45-50 civarına bi 9060xt 7500fli bi kasa alabilirsiniz işinizi görecektir. her oyunu rahatlıkla oynarsınız bunun bi üstü yada nvidia seçenekleri de bütçeyi aşacağı için en mantıklısı o ikiliden oluşan bi kasa almanızdır kalan parayla da monitör ve giriş seviye ekipmanları çekebilirsiniz rahatlıkla. şuan en mantıklı olanda bu kasayı ram kasa ve anakart özelleştirerek almak sanırm

hocam o zaman 45-50 civarına bi 9060xt 7500fli bi kasa alabilirsiniz işinizi görecektir. her oyunu rahatlıkla oynarsınız bunun bi üstü yada nvidia seçenekleri de bütçeyi aşacağı için en mantıklısı o ikiliden oluşan bi kasa almanızdır kalan parayla da monitör ve giriş seviye ekipmanları çekebilirsiniz rahatlıkla. şuan en mantıklı olanda bu kasayı ram kasa ve anakart özelleştirerek almak sanırm
hocam arkadaşlar hep5060lı sistemler öneriyorlar

genellikle oynadığın oyunlar nedir kankam ona göre işlemci veya ekran kartına ağırlık vererek bi sistem önerisi yapabilirim

reis linki yapıştırıcam ordan bak https://www.incehesap.com/vector-st...79207,1779210,2734629,1779216,1779222,2924472 bence gayet yeterli ama nvidia olsun istersen bakmaya devam et

hocam arkadaşlar hep5060lı sistemler öneriyorlar
doğru diyorlar fakat onun için ya sadece kasaya 55 harcayacaksınız yada 8gb vramli halini alacaksınız ki bu kadar para verilen bi kasada bu seçenek bence çok saçma olur. dlss gibi teknolojileri çok kullanmayacaksanız 9060xt ile saf güç olarak aynı kart 5060ti. zaten amd tarafında da fsr afmf gibi teknolojilerde var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,850
Son üye
Ahmetcans7
Geri