Hic vitesli motor surmedim b ehliyetim var sadece ama surebilcegime inaniyorum kuba ve falconun scooter tarzi motorlari benim icin daha ideal olmadi cg ye bakarim cg de falcon mu kuba mi tercih etmeliyim sence 125 cc olmasida avantaj benim icin sehir icinde hos olurustam nasıl bir tip istiyorsun bilmiyorum ama 50cc lerin geneli sorunlu ha bi model var mesela cg 50 alırsan sorunsuz sorun olsada döner parasına çözersin valla 3 senedir sıkıntısız kullanıyorum cgler 50 cc diye geçer ama 125 cc dir yenileride 150 cc dir tavsiyem odur hiç tk 03 falan bulaşmayın scooter de illallah edersiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
markasının kuba olamsına özen gösterin arora falan çok kötü belki falcon olur bu 2 si dışında almayın kuba falcon
hocam en kalitelisi falcon ve kuba ama bence kuba alın bi tık daha iyidir benim kubam neler yaşadı ama hala tıkır tıkır sigorta derdi yok 3 yılda bi muayne bide hocam ben aldığımda sadece motoru çalıştırmasını biliyordum bayiden çıkardım aileme biliyordum diye yalan söyledim ehliyette yoktu o gün en az 50 defa istop etmişimdir şimdi ıspartada çoğu kişiden iyi motor sürüyorumdur tek teker makas olsun o en son sorunHic vitesli motor surmedim b ehliyetim var sadece ama surebilcegime inaniyorum kuba ve falconun scooter tarzi motorlari benim icin daha ideal olmadi cg ye bakarim cg de falcon mu kuba mi tercih etmeliyim sence 125 cc olmasida avantaj benim icin sehir icinde hos olur
ege 50 nasıldır debriyaj falan yokhocam en kalitelisi falcon ve kuba ama bence kuba alın bi tık daha iyidir benim kubam neler yaşadı ama hala tıkır tıkır sigorta derdi yok 3 yılda bi muayne bide hocam ben aldığımda sadece motoru çalıştırmasını biliyordum bayiden çıkardım aileme biliyordum diye yalan söyledim ehliyette yoktu o gün en az 50 defa istop etmişimdir şimdi ıspartada çoğu kişiden iyi motor sürüyorumdur tek teker makas olsun o en son sorun
tırt hocam bulaşmayın bana güvenin cg 50 alın hem debriyajlı öğrenin her motoru sürersiniz sonra çünki aldıktan sonra kesinlikle yükseltme isteği geliyorege 50 nasıldır debriyaj falan yok
bende tvs raider kullanıyorum öncesinde mondial wing50-80 kullanıyordum 2 kez kaza yapmama rağmen bir şey olmadı ve çok az yakıp sağlam motor tabi çinli motor gibi davrandığın süreceege 50 nasıldır debriyaj falan yok
Vitesli motorsiklet çok kolay aslında bisiklet vitesi değiştirir gibi. Biraz pratik yapınca çözülüyor ben 200 metre eğimli bir yolda 3 gün pratik yaptım çözdüm baya eğlenceliydi.Hic vitesli motor surmedim b ehliyetim var sadece ama surebilcegime inaniyorum kuba ve falconun scooter tarzi motorlari benim icin daha ideal olmadi cg ye bakarim cg de falcon mu kuba mi tercih etmeliyim sence 125 cc olmasida avantaj benim icin sehir icinde hos olur