Bilgisayar biosa atıyor

Sceat

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar selam bilgisayarımı 2 ay önce aldım ve şuan bir sorunla karşı karşıyayım bilgisayarımı açtığım zaman(%80) neredeyse 1 dakika içerisinde tamamen donuyor ve bios menüsüne atıyor. Biosda ssdiyi görmediğini gördüm. Bilgisayarın fişini çekip tekrar taktığım zaman sorun çözülüyor lütfen yardım edebilir misiniz? ssd de bir problem olduğunu zannetmiyorum fiziksel olarakda herhangi bir kopukluk göremedim.
1776674088361.webp
sorunun başlama zamanı ise bilgisayarımın yerini değiştirdiğim zamana denk geliyor.

Arkadaşlar selam bilgisayarımı 2 ay önce aldım ve şuan bir sorunla karşı karşıyayım bilgisayarımı açtığım zaman(%80) neredeyse 1 dakika içerisinde tamamen donuyor ve bios menüsüne atıyor. Biosda ssdiyi görmediğini gördüm. Bilgisayarın fişini çekip tekrar taktığım zaman sorun çözülüyor lütfen yardım edebilir misiniz? ssd de bir problem olduğunu zannetmiyorum fiziksel olarakda herhangi bir kopukluk göremedim. Alıntıyı görüntülesorunun başlama zamanı ise bilgisayarımın yerini değiştirdiğim zamana denk geliyor.
hocam belki taşırken filan yerinden oynamıştır ssdyi tamemen sökün bide ne olur ne olmaz bi statik elektrik kalmışta olabilir onuda bi atın tekrar takın düzelmesi muhtemel çünkü bir sorun gözükmüyor psu nedir birde?

hocam belki taşırken filan yerinden oynamıştır ssdyi tamemen sökün bide ne olur ne olmaz bi statik elektrik kalmışta olabilir onuda bi atın tekrar takın düzelmesi muhtemel çünkü bir sorun gözükmüyor psu nedir birde?
Hocam psu gamepowerın 80 plus bronz sertifikalı psusu biliyorum çok güvenilir değil değişmeyi düşünüyorum. Akım korumalı priz kullanıyorum bu arada ssdyi söküp takmayı deneyeceğim ama bir sorum var benim ssd vidalı değil pim gibi bir şey var onu çekmem mi gerekiyor kırıcam diye bir korku var.
1776682219948.webp

Hocam psu gamepowerın 80 plus bronz sertifikalı psusu biliyorum çok güvenilir değil değişmeyi düşünüyorum. Akım korumalı priz kullanıyorum bu arada ssdyi söküp takmayı deneyeceğim ama bir sorum var benim ssd vidalı değil pim gibi bir şey var onu çekmem mi gerekiyor kırıcam diye bir korku var.Alıntıyı görüntüle
reis o kilit mekanizması onu çevir 90 derece açılır yüskek ihtimalle, birde oturmuş gibi psu kaç w ekran kartı v.s değiştirdiysen belki yetmiyorsa ssdye yetmiyip okumamaya başlamışta olabilir

reis o kilit mekanizması onu çevir 90 derece açılır yüskek ihtimalle, birde oturmuş gibi psu kaç w ekran kartı v.s değiştirdiysen belki yetmiyorsa ssdye yetmiyip okumamaya başlamışta olabilir
Yok hocam çevirince açılmıyor o yüzden sordum. Psu 750w yetmeme gibi bir sorun olduğunu düşünmüyorum 5070 sistem var yeterlidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,432
Üyeler
193,033
Son üye
Shadow67
Geri