Nano Dongle'a Sahip Mouse Önerisi?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
4000
Selamlar. Nano dongleye sahip gaming mouse arıyorum. (Laptop kullanıyorum kucakta vs kullanırken ayrık dongle sıkıntı olabiliyor) 4.000₺ bütçem var. Aklımda ise VGN DragonFly F2 Ultra+ var. (Meyerde kupon kodu ile beraber 3.5k) Ne önerirsiniz? Bu mouse alınır mı? Rekabetçi oyun oynuyorum. 8khz olması iyi olabilir. Ekstra olarak Nordic 52840 ile Nordic 54L15 arasında ne fark var? Teşekkürler

(Core Ultra 7 255HX @220W işlemcim var ekstra olarak.

Selamlar. Nano dongleye sahip gaming mouse arıyorum. (Laptop kullanıyorum kucakta vs kullanırken ayrık dongle sıkıntı olabiliyor) 4.000₺ bütçem var. Aklımda ise VGN DragonFly F2 Ultra+ var. (Meyerde kupon kodu ile beraber 3.5k) Ne önerirsiniz? Bu mouse alınır mı? Rekabetçi oyun oynuyorum. 8khz olması iyi olabilir. Ekstra olarak Nordic 52840 ile Nordic 54L15 arasında ne fark var? Teşekkürler

Bluetooth destekli mouse onun yerine direkt dongle falan olmadan bağlarsın.

Aklımda Leviathan V4 veya Scyrox V8 vardı normalde ama çok sorun olabileceği için donglesiz istiyorum. (Nano Dongle'a sahip). Normalde bluetooth alırdım ama sorun şu oyunu da kucağımda oynuyorum ve çok takılıyor kablo.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O yüzden şuan için aklımda VGN DragonFly F2 Ultra+ var ama belki daha iyileri vardır diye konu açtım

Atk A9 Air kullanıyorum memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,230
Üyeler
193,302
Son üye
enes4856
Geri