32Kaç gb?
32Kaç gb?
2 tane 8 lik ddr4 almak ıcın magazaya gıdıcem ıns vardır.
dün akşam gittiğim mağazadada hepsi vardı fakat satışa kapatılmış ramler alınmıyordu boşuna gitmeyin yan tarafta bir sürü ram kargolanmak için ayrılıyorduStokta yok ama mağaza gözüküyor sabah gidicem umarım güncellemezler fiyatı sabaha kadar
bu fiyata denemeye değerdün akşam gittiğim mağazadada hepsi vardı fakat satışa kapatılmış ramler alınmıyordu boşuna gitmeyin yan tarafta bir sürü ram kargolanmak için ayrılıyordu
Türkçesi nedir hocam12 saat 36 dakika 21 saniyedir f5 atıyorum siparişlerim sayfasına. daha bir sonuç alamadım. inancım gittikçe azalıyor. bu ıssız alanda tek bir pixel değişimi bile göremiyorum. gelecek karanlık gözüküyor.
sipariş onayını gece rüyamda gördüm hala bekliyorumTürkçesi nedir hocam![]()
Bende mağza açılısını bekliyorum. Eğer ilimdeki subede varsa direkt elden alıp alamayacağımı soracağım.sipariş onayını gece rüyamda gördüm hala bekliyorum![]()
Kanka sonucu banada söyler misin bende mağzaya gidicem ona göre mağza biraz uzak boşuna gitmiyimBende mağza açılısını bekliyorum. Eğer ilimdeki subede varsa direkt elden alıp alamayacağımı soracağım.
Hynix A die ramler çeşitli zamanlamalar ile 8000 mhz çok rahat çıkıyor ama bir dipnot bu ram özelinde çok ısınır bu, komple rgb ile kaplamışlar bloğu adım adım gidin yoksa bir anda dramleri elinize alınırsınızBunu 11k ya aldım en ucuzu buydu sanırım ddr5 lerde overclock ile 8000 mhz ye çıkıyor buXPG 32GB (2x16GB) Lancer Neon RGB DDR5 6400MHz CL32 1.40V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 32GB (2x16GB) Lancer Neon RGB DDR5 6400MHz CL32 1.40V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mh ile görüşüp bende yla cıkacagım hocam umarım verirler. Bilgi sonrası donus yaparım.Kanka sonucu banada söyler misin bende mağzaya gidicem ona göre mağza biraz uzak boşuna gitmiyim
Hocam ben siparişi oluşturabildim ondan dolayı belki verirler diye ümit ediyorum.Mağazayı denemeyin arkadaşlar alamıyorsunuz. Dünki internet satışlarına ayırdılar hepsini
onay bekliyorda kalmışsa mağazadan teslim alamazsın daha dün gittim boş gittim geldim onaylanmadı diyeHocam ben siparişi oluşturabildim ondan dolayı belki verirler diye ümit ediyorum.