❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Arkadaşlar ddr5 ram lazım. 16 veya 32
1*1.5 - 1*2 kazanacaklar değilde usülünce ufak bir kar marjı ile vermek isteyenler ulaşsın.

12 saat 36 dakika 21 saniyedir f5 atıyorum siparişlerim sayfasına. daha bir sonuç alamadım. inancım gittikçe azalıyor. bu ıssız alanda tek bir pixel değişimi bile göremiyorum. gelecek karanlık gözüküyor.

12 saat 36 dakika 21 saniyedir f5 atıyorum siparişlerim sayfasına. daha bir sonuç alamadım. inancım gittikçe azalıyor. bu ıssız alanda tek bir pixel değişimi bile göremiyorum. gelecek karanlık gözüküyor.
Türkçesi nedir hocam 😀

sipariş onayını gece rüyamda gördüm hala bekliyorum :D
Bende mağza açılısını bekliyorum. Eğer ilimdeki subede varsa direkt elden alıp alamayacağımı soracağım.

Bunu 11k ya aldım en ucuzu buydu sanırım ddr5 lerde overclock ile 8000 mhz ye çıkıyor bu
Hynix A die ramler çeşitli zamanlamalar ile 8000 mhz çok rahat çıkıyor ama bir dipnot bu ram özelinde çok ısınır bu, komple rgb ile kaplamışlar bloğu adım adım gidin yoksa bir anda dramleri elinize alınırsınız

Mağazayı denemeyin arkadaşlar alamıyorsunuz. Dünki internet satışlarına ayırdılar hepsini

Kanka sonucu banada söyler misin bende mağzaya gidicem ona göre mağza biraz uzak boşuna gitmiyim
Mh ile görüşüp bende yla cıkacagım hocam umarım verirler. Bilgi sonrası donus yaparım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mağazayı denemeyin arkadaşlar alamıyorsunuz. Dünki internet satışlarına ayırdılar hepsini
Hocam ben siparişi oluşturabildim ondan dolayı belki verirler diye ümit ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri