🔥İndirim 💥KTC H27E6 320Hz 2K IPS - 11.299 TL 6 Ay Vade Farksız Taksit 💥

27" 1080P tavsiye edilmez genelde hocam sistemin iyi değilse başka çare yok ama pixelleri sayarsın bende 3 sene kullandım farkı 2K'ya geçince anladım. Haricinde renk olarak IPS'in en iyi panellerinden birine sahip gönül rahatlığıyla alınabilir.
hocam genelde fps oyunlar oynuyorum cs,valorant vs ama nasıl sonuç verir diye düşünüyorum 1080 p eziyet gibi mi olur sizce ? ileride sistemi güncelleyeceğim biraz yatırımlık gibi olacak

hocam genelde fps oyunlar oynuyorum cs,valorant vs ama nasıl sonuç verir diye düşünüyorum 1080 p eziyet gibi mi olur sizce ? ileride sistemi güncelleyeceğim biraz yatırımlık gibi olacak
3 sene kullandım rahatsız edici evet ama kullanılmaz değil eğer sistemi upgrade edeceksen şuan alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Samsung s27bg65 daha iyi, kontrast çok önemli görüntü kalitesinde.

Oledler neden çok iyi basit mantık kurabilirsin.
o monitörün tek olayı kontrastı zaten

3 sene kullandım rahatsız edici evet ama kullanılmaz değil eğer sistemi upgrade edeceksen şuan alabilirsin

Kontrast genel görüntüye etki eder siyah dahil bütün renklere (sanılanın aksine) insanlar tek olayı siyahları zannediyor lakin değil.

Son düzenleme:

teşekkürler hocam g65b ile arasında hangisi tercih edilir fiyat farkı önemsiz ?

Hocam ben şahsi fikrimi söyleyeyim.

Şuan bir monitör almak üzere olsam bu bütçelerde ktc alırdım.

2x yaparsak fiyatı oled alırdım.

Elimde samsung varsa bu monitöre geçmezdim.

Al sat yapan biriysem samsung alırdım. Sonuçta samsung yani bu ktc yi ikinci elde işi bilene denk getirmek zor olur.

Edge lit IPS KTC modelini alırsan IPS Glow göreceksin yaşayacaksın, üstüne düşük kontrast da üzecek.

Edge lit VA modellerinde VA Glow bu kadar rahatsız etmiyor.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/10-000-TL'ye-kadar-monitoer-oenerisi.4091231/post-30334646

Hocam ben şahsi fikrimi söyleyeyim.

Şuan bir monitör almak üzere olsam bu bütçelerde ktc alırdım.

2x yaparsak fiyatı oled alırdım.

Elimde samsung varsa bu monitöre geçmezdim.

Al sat yapan biriysem samsung alırdım. Sonuçta samsung yani bu ktc yi ikinci elde işi bilene denk getirmek zor olur.
1. bu fiyatlarda al-sat düşünmek saçma ciddi bi fark olsa düşünülür.
2. oledi bu bütçelerde konuşmak çok ama çok saçma devasa fiyat farkları var arada.
3. g65b olsa buna geçilmez, bu varsa g65b'ye geçilmez dediğin gibi.
4. bende olsam bu bütçelerde ktc alırdım.

Samsung s27bg65, kontrast çok önemli görüntü kalitesinde.

Oledler neden aşırı iyi buradan anlayabilirsin.

İnanılmaz fark var fotoğrafta ve g65b nin paneli çoğu ips ten hızlı. Sanırım biraz bekleyip g65b alacağım. Zaten philips evnia 27m2n5500 modeline sahibim ki ips diyince iyi modellerden geliyor diye biliyorum.

İnanılmaz fark var fotoğrafta ve g65b nin paneli çoğu ips ten hızlı. Sanırım biraz bekleyip g65b alacağım. Zaten philips evnia 27m2n5500 modeline sahibim ki ips diyince iyi modellerden geliyor diye biliyorum.
Bahsi geçen veya bahsettiğin ekran IPS Black 2.0 (Atw polarizer film içeriyor) veya IPS Black 1.0 (bazı modellerinde var bazılarında yok) değil. Kontrast IPS Black panellerde bir miktar arttırıldı.

Yüksek kontrast ve Ips Glowdan kurtulduğunu gördüğünde tekrar geriye dönmek istemeyeceksin.

Son düzenleme:
Bahsi geçen ekran IPS Black 2.0 (Atw polarizer film içeriyor) veya IPS Black 1.0 (bazı modellerinde var bazılarında yok) değil.

Yüksek kontrastı ve Ips Glowdan kurtulduğunu gördüğünde tekrar geriye dönmek istemeyeceksin.
Bakalım hocam ya. G65B veya Olede geçeceğim de indirimli fiyat bekliyorum. Geçen gigabytenin oled monitörü 17k ya düştü alamadım. Umarım bir daha böyle indirimler görürüz.

Bakalım hocam ya. G65B veya Olede geçeceğim de indirimli fiyat bekliyorum. Geçen gigabytenin oled monitörü 17k ya düştü alamadım. Umarım bir daha böyle indirimler görürüz.
Bütçen varsa denk getirirsen Oled Kontrastı konuştuklarımızın hepsinden iyi olur tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,207,099
Üyeler
193,252
Son üye
M_odem
Geri