fatih.storm
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
ASUS ROG Strix OLED XG27AQWMG modelini satın aldım hangi testleri yapıp nelerine dikkat etmeliyim?
Lagom black level (black crush için), grey banding, ölü piksel testi yapabilirsin.
youtube da grayscale test var oradan banding problemi var mı diye bakabilirsin.
Beni rahatsız eden bir şey olmadı çok bilgim yok gray banding için ama ne görmem gerekiyordutandem woled aldıysan en önemlisi grey banding gray uniformity
böyle bir şey görmediysen sorun yok hocam, ben de aynı monitörü aldığımda görmedim ama 4-5 gün oldu zamanla banding artıyor gibime geldi. biraz daha kullanıp kesin yorumumu yapacağım.Beni rahatsız eden bir şey olmadı çok bilgim yok gray banding için ama ne görmem gerekiyordu
çok şükür yok böyle bir şey hocam hepsinde olacak diye bir şey yok sanırsam şansa mı bağlı?böyle bir şey görmediysen sorun yok hocam, ben de aynı monitörü aldığımda görmedim ama 4-5 gün oldu zamanla banding artıyor gibime geldi. biraz daha kullanıp kesin yorumumu yapacağım.
piyango gibi düşün hocamçok şükür yok böyle bir şey hocam hepsinde olacak diye bir şey yok sanırsam şansa mı bağlı?
çok az bir şey var gibi ama bu fotoğraflardaki gibi değil bende kafada kuruyor olabilirimpiyango gibi düşün hocam