bluetooth adaptör alıcam da uyguna önerisi olan ve kullanmış olan varsa önerebilkirmi şimdiden teşekkür ederim bide 5.3 ile 5.0 farkı varmı varsa açıklayabilirmisiniz
Elbette fark var. Sürüm geliştikçe daha düşük gecikme, ses vb. aktarıyorsanız cızırdamalar, ses kopuklukları azalıyor gibi bir sürü şey var. Ama bu bütçeye kaliteli bir ürün bulmanız çok zor. Bağlantıdaki ürünü kullanıyorum, öneririm. Daha düşük bütçelerde rastgele marka basılmış fason üretimler var ve kötü yorumları biraz fazla.
TP-Link UB500, Bluetooth 5.4, (PC dizüstü bilgisayar masaüstü bilgisayar için, Windows 10/8.1/8/7 Plug & Play destekler), Nano USB Bluetooth Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Xbox gamepadi, telefon bluetooth kulaklığında falan kullandım bir sorun yaşamadım. Hatta şu an Havit'in bluetooth kulaklığı takılı.
Yazılımı güncellenince de 5.4 olarak gözüküyor.
Ayrıca kulaklık için kullanacaksanız, telefon kulaklıklarında iş yapar. Ama oyuncu kulaklığı vb. de yetersiz kalır ki çoğu kablosuz kulaklık bu yüzden kendi alıcısını da içerisinde barındırıyor. Düz kulaklıkları da çalıştırır, ama kusursuz bir deneyim beklemeyin. Bluetooth 6 veya antenliler belki onda daha iyi deneyim sağlar, ama onlar da ₺1000 falan çıkıyor. Gerçi Bluetooth 6 var mı ondan da emin değilim.