Çözüldü✓ Rx 580 8gb aldım anormal serin

Hocam uygun mu meselesi biraz değişken, GTX 1060 1 ay önce 6 GB aldım. 3300 TL max 64 derece görüyordu. Bence mining AMD kartları pahalı gibi.

Dostlar güzel fiyata aldığımı düşünüyorum
Sapphire nitro plus special mavi 580 8 gb aldım tek fanı mort açılmamış ama etiketler orijinal mi allah bilir karta bir tane silver stone 12 cm fan birde ryzen lerin stok fanının fanını taktım furmark 10 dk mı ne 57 geçmedi occt 60 ı geçmedi 20 dk 3d 20 dk vram yaptım hata bozulma etme yok 2 el steam pubg oynadım sorun yok şuan da da beamng oynuyorum 47 derece 100 kullanım 5 gb vram kullanıyor fanlar illemciye bağlı %50 hıza kadar çıkıyor ama sessiz modda da ısınma yok orijinal fan alıcam bir ara sizce bu kart sorun çıkarırmı arka plate te yapışkan izi vardı tek şüphem tamir görmüş olması içinide açmak istemiyorum bozuksa iade edersem ayıp olur etiketleri açmış olurum ama bence açılmış sonradan kapanmış olabilir

Furmark ı çekmeyi unutmuşum bu arada ağır testlerde bakımsız olma ihtimaline karşı fanları yüksekttim öyle yaptım teslerimi ama bu kadar teste bozuk olamaz bence
Valla dostum konunun uzmanı değilim ama bende de RX570 4 GB deneyimleme şansım oldu. Son güncelleme sonrası bu kart köpek gibi çalışıyordu ama sıcaklık 61 derecenin üstüne çıkaramamıştım... Naçizane tavsiyem. YouTube de yapılan güncel testleri varsa onları izleyip kendi kartının verdiği değerler ile karşılaştırman. Ama mühendislikte altın bir kural vardır. Çalışıyorsa dokunma. Saygılarımla

Hocam uygun mu meselesi biraz değişken, GTX 1060 1 ay önce 6 GB aldım. 3300 TL max 64 derece görüyordu. Bence mining AMD kartları pahalı gibi.
olabilir bende 2800e geçen gaming x 1060 6 gb aldım bu karta bakınca çokta makul değil ama kötü de değil ya 1050 ti satıyorlar bu paraya

şöylecik bir tablomuz var sırf göstereyim diye açtım testi canını çıkardım birazcık ama olsun fsgkdfhdfh
gayet iyi görünüyor termal pedlere işlem uygulandı mı

Valla dostum konunun uzmanı değilim ama bende de RX570 4 GB deneyimleme şansım oldu. Son güncelleme sonrası bu kart köpek gibi çalışıyordu ama sıcaklık 61 derecenin üstüne çıkaramamıştım... Naçizane tavsiyem. YouTube de yapılan güncel testleri varsa onları izleyip kendi kartının verdiği değerler ile karşılaştırman. Ama mühendislikte altın bir kural vardır. Çalışıyorsa dokunma. Saygılarımla
fanlar çok çirkin duruyor ya birde bakım şart reis arkadaki pad kurumuş putty ile bakım yapcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gayet iyi görünüyor termal pedlere işlem uygulandı mı
yok kanka ellemedim etiket muhabbetine ama putty düşünüyorum olmaz mı 1mm var bende 0.5mm kullanıyormuş ekstra masraf olacak

fanlar çok çirkin duruyor ya birde bakım şart reis arkadaki pad kurumuş putty ile bakım yapcam

yok kanka ellemedim etiket muhabbetine ama putty düşünüyorum olmaz mı 1mm var bende 0.5mm kullanıyormuş ekstra masraf olacak
bende 0.5 değil 1mm almıştım kartı presslemek zorunda kaldım eve geldim macun ped yeniledim baktım kart görüntü kesiyor hızlı ısınıyor sonradan farkettim pedleri yanlış aldığımı fakat pedlerin hepsi aynı kalınlıkta değil yer yer değişiyor kartın orjinal pedlerinin ölçüsü önemli ona göre işlem yapmak iyi olacaktır ben ev imkanlarında presslemiştim kartı 1 saat kadar

bende 0.5 değil 1mm almıştım kartı presslemek zorunda kaldım eve geldim macun ped yeniledim baktım kart görüntü kesiyor hızlı ısınıyor sonradan farkettim pedleri yanlış aldığımı fakat pedlerin hepsi aynı kalınlıkta değil yer yer değişiyor kartın orjinal pedlerinin ölçüsü önemli ona göre işlem yapmak iyi olacaktır ben ev imkanlarında presslemiştim kartı 1 saat kadar
çok sıkıntı ya en makulu putty değil mi o zaman elde varken pad alsam masraf dün bulmuştum her ölçüden adama dönmeyi unuttum satmış güzel paraya veriyordu ice dragondu

çok sıkıntı ya en makulu putty değil mi o zaman elde varken pad alsam masraf dün bulmuştum her ölçüden adama dönmeyi unuttum satmış güzel paraya veriyordu ice dragondu
öyle olacaktır hocam

öyle olacaktır hocam
fabrikasyon macun kopyası yapabiliyorlar mı belki gerçekten açılmamıştır :D bir umuttur fgklshjsfj

performansları yakın çok uçuk fark yaratmaz düzgün uygulamada
hayatımdada ilk defa kullancam putty ztn 0.5mm çok kullanmaya gerek yoktur gibi

performansları yakın çok uçuk fark yaratmaz düzgün uygulamada
senle muhabbet ederken bir 10 dk daha occt yaptım artık teste sokmam daha ömrünü yedim kartın xd

fabrikasyon macun kopyası yapabiliyorlar mı belki gerçekten açılmamıştır :D bir umuttur fgklshjsfj

benzer replikasyon macunlar var yoğunlukları aynı olarak fakat şuanlık pedleri ellemeye gerek yok vram setleri düzgün sıcaklıkta duruyor

senle muhabbet ederken bir 10 dk daha occt yaptım artık teste sokmam daha ömrünü yedim kartın xd
hocam eski mimari eski toprak bunlar emin ol o kart senden önce kaç kere occt görmüştür çok takılmamak lazım

benzer replikasyon macunlar var yoğunlukları aynı olarak fakat şuanlık pedleri ellemeye gerek yok vram setleri düzgün sıcaklıkta duruyor

hocam eski mimari eski toprak bunlar emin ol o kart senden önce kaç kere occt görmüştür çok takılmamak lazım
Kanka kart warzone açıyor oynuyprum 70 80 fps 7.5 gb vram kullanıyor bir halt yok bu kartta bence padleri şundsn diyoeum arkadaki pad kupkuruydu

Geri