Çözüldü✓ Rx 580 8gb aldım anormal serin

benzer replikasyon macunlar var yoğunlukları aynı olarak fakat şuanlık pedleri ellemeye gerek yok vram setleri düzgün sıcaklıkta duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam eski mimari eski toprak bunlar emin ol o kart senden önce kaç kere occt görmüştür çok takılmamak lazım
Kanka harbi ilk ben açtım galiba baya baya fabrikasyon duruyor macun ve padler padlerde gidici

Ekler

• IMG_1924.webp
    IMG_1924.webp
    696.1 KB · Hit: 9
  • IMG_1928.webp
    IMG_1928.webp
    184.7 KB · Hit: 8
  • IMG_1927.webp
    IMG_1927.webp
    198.6 KB · Hit: 8
Kanka harbi ilk ben açtım galiba baya baya fabrikasyon duruyor macun ve padler padlerde gidici
uzun süredir bakımı yapılmadıysa olabilir fabirkasyonda bu kadar dağınık macun olmaz acemi sürülmüş pedlerde yeni duruyor orjinal peder böyle değil mora yakın duruyor

uzun süredir bakımı yapılmadıysa olabilir fabirkasyonda bu kadar dağınık macun olmaz acemi sürülmüş pedlerde yeni duruyor orjinal peder böyle değil mora yakın duruyor
bilemedim baya kare duruyor ama kup kuru birde

saphhire kart bir kaç kere söktüm hep aynı pad gördüm aslnda

uzun süredir bakımı yapılmamış o macun fabrikasyon değil belli eğer kaydırarak açmadıysan dağılmaz öyle
kaydırarak açtım sağa sol yatım pat diye çekip bacak vs kopar diye

saphhire kart bir kaç kere söktüm hep aynı pad gördüm aslnda

kaydırarak açtım sağa sol yatım pat diye çekip bacak vs kopar diye
o zaman fabrikasyon olabilir

uzun süredir bakımı yapılmamış o macun fabrikasyon değil belli eğer kaydırarak açmadıysan dağılmaz öyle
tam kare ztn baktığında karenin bir köşesi çipte kaldı gerisi blokta bu arada 2 fanda gitmiş diğerinden de rulman sesi geliyor onu sıvı gress ile yağlamayı denicem yarın

tam kare ztn baktığında karenin bir köşesi çipte kaldı gerisi blokta bu arada 2 fanda gitmiş diğerinden de rulman sesi geliyor onu sıvı gress ile yağlamayı denicem yarın
rulman sesi geliyorsa rulman dağıtabilir o şekilde kullanma değiş sistemi patlatır

o zaman fabrikasyon olabilir
kanka birde bu arkaya pad yerine metal koymuşlar 1 mm pad koymuşlar direkt 3 5mm pad yerine arkasında da macun gibi birşeyvardı bende onu sildim mx6 sürdüm bence okey gibi padde kuruydu ice dragon kullandım vramleri elleyemedim ne olduğu belirsiz ölçü alsam bozulur diye korktum

kanka birde bu arkaya pad yerine metal koymuşlar 1 mm pad koymuşlar direkt 3 5mm pad yerine arkasında da macun gibi birşeyvardı bende onu sildim mx6 sürdüm bence okey gibi padde kuruydu ice dragon kullandım vramleri elleyemedim ne olduğu belirsiz ölçü alsam bozulur diye korktum
press yapman gerekebilir o da sorun teşkil etmez

rulman sesi geliyorsa rulman dağıtabilir o şekilde kullanma değiş sistemi patlatır
sürtünme sesi geliyor valla en kötü sökcem yine dıştan fanlar ile kullancam 2 tane arctic f8 var orijinal fan bulana kadar idare ederim 1k ya komple pltae blok fanlar çerveçe buldumda yine ikinci el ne zaman bozulacak kim bilir

düz zeminde padin üstüne bastırmaktan bahsediyorsun demi

sürtünme sesi geliyor valla en kötü sökcem yine dıştan fanlar ile kullancam 2 tane arctic f8 var orijinal fan bulana kadar idare ederim 1k ya komple pltae blok fanlar çerveçe buldumda yine ikinci el ne zaman bozulacak kim bilir

düz zeminde padin üstüne bastırmaktan bahsediyorsun demi
ben üstüne plastik kutunun içine bişeyler koyup altında beklettim

bak bu arkadaşta ilkkez açıyro gibi gri padler

ben üstüne plastik kutunun içine bişeyler koyup altında beklettim
valla geçen ben direkt bastırdım elimle pad ip ince oldu fghjklsfşgjf kurtarmadı daha da çöp oldu deneyesim gelmiyor ondan putty çözebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,260
Üyeler
192,980
Son üye
Mr.Listener
Geri