🔥İndirim Razer Barracuda Kulaklık Kablosuz, Pembe 2399 🔥🔥

kulaklığı alan kardeşlerime şu tarz minik kedi kulağı aksesuarıda öneririm olmuşken tam olsun ayol

1776883361378.webp

Mikrofon sesinden şüpheliyim açıkçası.
kulaklığın sesinden bahsediyorum bu üründe görselde görüldüğü gibi takılabilir bir mikrofon yok o görseli yanlış koymuşlar razer barracuda x'de var mikrofon bizzat kullanıyorum mikrofonu oldukça kaliteli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arctis 5 ten geçmeye değer mi
arctis 5 ile alakalı zerre bilgim yok ama ürünün ses kalitesini bildiğim için şöyle bir yorum yapayım ses kalitesi asla rahatsız etmiyor ama kablolu kulaklıktan geçeceksen bluetooth ve 2.4 gHz bağlantı seçeneği mevcut oldugundan bir tık maksimum ses seviyesi %90 gibi hissettirebiliyor ama alışıyorsun zamanla

Son düzenleme:
Zamanında çok fazla araştırarak barracuda x almıştım. Karşılaştırma videolarından hatırladığım kadarıyla mikrofonu kötüydü fakat konfor olarak barracuda x'ten bi farkı olacağını düşünmüyorum, çok memnunum konforundan. Almayı düşünen varsa bence bu fiyata alınır.

Kendi deneyimimden bahsetmek istiyorum. Geçen hafta Blackshark v3 x aldım. Kullanmadığım da eşim dongle'la telefonuna bağlayıp müzik dinliyor ve telefonda konuşuyor. Mikrofon kalitesini çok beğenmiştik ve eşim pembe olsun diye ısrar edince Trendyol satıcısından barracuda yı aldık. Görseller hatalı olduğundan içinden mikrofon çıkmıyor. Ve 2 kulaklığı da canlı canlı test ettik. Arada dağlar kadar fark var. Rode ve bm800 mikrofonlarım var blackshark v3 x neredeyse birebir yakın performans veriyor ancak barracuda ise aşırı robotik ve kalitesiz dongle olmasına rağmen ses gecikmeliydi. Belki bize öyle denk geldi, ama ertesi gün iade ettik. Nacizane yorumum bu şekilde.

Geri