Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD WHITE Type-C Temalı LCD Ekran 3.723₺

siyahta aynı fiyat bu fiyatı hak etmiyor 2.6k ile satışa çıkan ürünü 5kya çıkaran ggtr ahlaksızlığı ayrı konu 200tl kupon da var

1776957180782.webp

gaming gen de iki üründe bu fiyatta. zaten betaplus satıyor idefix üzerinden. ha gaming genden alınmış ha idefixden ikiside aynı yerden alınıyor

lian li o11 vision compatın üst tarafına yapıştırabilirmiyim bunu?
Eğer radyatör arkada gizli değilse evet yapıştırılabilir. 9.16 inch olduğundan kaynaklı borulara temas etme problemi var. ona dikkat etmek gerek.

Sepette kargo çıkıyor o yüzden oradan eklemedim.
aslında bende bunun siyahını almak istiyorumda boruları arkadan gizleyip çektiğimden kaynaklı temas yaşanma ihtimali var. 9 inch biraz büyük geliyor. lian li özel olark 8 inch üretiyo ama sırf görüntü güzel olucak diye bi tane monitör parası vermek istemiyorum küçük ürüne.

radyatörüm üstte herhangi bir sorun olur mu çoğu setuplarda üstte ekran görüyorum lian li 8.8lik olanlardan.
birden fazla etmene bağlı evet yada hayır denilebilir. lian li kasasına özel yaptığı için her şekilde uyumlu oluyor. bu trofeo vision boyutları universal lian li ekranından büyük ve kalın. boyutlarını ölçmek lazım. ama yüksek ihtimal uyumlu olacaktır lian li o11 vision compactta o üst kısım baya geniş
bilindiği kadarıyla thermalright ekranın boyutu şu şekilde :
  • Uzunluk: 25,1 cm (251 mm)
  • Genişlik (Yükseklik): 6,8 cm (68 mm)
  • Kalınlık: 1,7 cm (17 mm)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

idefixden alırsanız taksit seçenekleri daha elverişli
zaten idefixde betaplus adıyla satıyor. iki yerde aynı, taksit derdi yoksa her iki yerdende alınabilir. sadece ben idefixin desteğine güvenim olmuyor direk olarak gaming gen sitesinden desteğe ulaşmak daha hızlı olur.

birden fazla etmene bağlı evet yada hayır denilebilir. lian li kasasına özel yaptığı için her şekilde uyumlu oluyor. bu trofeo vision boyutları universal lian li ekranından büyük ve kalın. boyutlarını ölçmek lazım. ama yüksek ihtimal uyumlu olacaktır lian li o11 vision compactta o üst kısım baya geniş
bilindiği kadarıyla thermalright ekranın boyutu şu şekilde :
  • Uzunluk: 25,1 cm (251 mm)
  • Genişlik (Yükseklik): 6,8 cm (68 mm)
  • Kalınlık: 1,7 cm (17 mm)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zaten idefixde betaplus adıyla satıyor. iki yerde aynı, taksit derdi yoksa her iki yerdende alınabilir. sadece ben idefixin desteğine güvenim olmuyor direk olarak gaming gen sitesinden desteğe ulaşmak daha hızlı olur.
tercih sizin hocam ama en azindan diğer alacaklar kişiler varsa taksitle bütçelerini rahatlatır

tercih sizin hocam ama en azindan diğer alacaklar kişiler varsa taksitle bütçelerini rahatlatır en azindan
zaten taksit derdi yoksa dedim. eğer idefix özel kupon falan veriyorsa idefixden almakta mantıklı olabilir. GG nin sitesinde kargo ücretiyle aynı fiyat 3700 tl ye geliyo. idefix kuponuyla ucuza gelir.

Geri