🔥İndirim Tecno Camon 30 Pro 5G 12/512 19.999tl

yolyordam35

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,225
20k altına telefon bakanlar gozunuz aydın, kral tekrar 20k altına düştü.

11.11.25 satış fiyatı 17.999tlydi.

Bellek fiyatlarına gelen bunca zamdan sonra bu cihazın bu parayı her halükarda ettiğini düşünüyorum.

link: https://www.pttavm.com/tecno-camon-...am-gumus-tecno-turkiye-garantili-p-1465842323

*not: 20.468tl olan fiyata sepette 750EPEY kodunu girmeniz gerekli. nihai fiyat 19.718tl

murat gamsız incelemesi:

yabancı kanal incelemesi:

PttAvm'ye mail adresimi bile vermem artık güvenim 0.
Ne oldu hocam bir sorun mu oldu bunu bilelim de ona göre bende hesabımı sileyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20k altına telefon bakanlar gozunuz aydın, kral tekrar 20k altına düştü.

11.11.25 satış fiyatı 17.999tlydi.

Bellek fiyatlarına gelen bunca zamdan sonra bu cihazın bu parayı her halükarda ettiğini düşünüyorum.

link: https://www.pttavm.com/tecno-camon-...am-gumus-tecno-turkiye-garantili-p-1465842323

*not: 20.468tl olan fiyata sepette 750EPEY kodunu girmeniz gerekli. nihai fiyat 19.718tl

murat gamsız incelemesi:

yabancı kanal incelemesi:

Tecno camon 30 pro 2024 için güzel bir cihazdı ama tr için değil ilk geldiğinde 30 bin tl fiyat bandında satılıyordu , 17 bin tl ye kadar düşmüştü 17 bin tl için iyi cihaz diyorduk ama x 7 pro diye bir gerçek çıktı önümüze .... , rakipleri ile kıyaslamasak iyi cihaz kıyasa girdimi kazanma oranı düşük

Birkaç kere ürün almıştım müşteri destek kısmı berbat üründe bir sorun olursa Allah'a emanet oluyor genelde.

Tecno camon 30 pro 2024 için güzel bir cihazdı ama tr için değil ilk geldiğinde 30 bin tl fiyat bandında satılıyordu , 17 bin tl ye kadar düşmüştü 17 bin tl için iyi cihaz diyorduk ama x 7 pro diye bir gerçek çıktı önümüze .... , rakipleri ile kıyaslamasak iyi cihaz kıyasa girdimi kazanma oranı düşük
x7 pro 12/512 27k bu cihaz 20k

kamera ve ui olarak daha basarili oldugunu dusunuyorum. saf performans olarak tabiiki x7 pro. ama butun cihaz olarak bu daha iyi hocam. su anda da x7 proya 27k verene kadar xiaomi 14t devreye giriyor.

x7 pro 12/512 27k bu cihaz 20k

kamera ve ui olarak daha basarili oldugunu dusunuyorum. saf performans olarak tabiiki x7 pro. ama butun cihaz olarak bu daha iyi hocam. su anda da x7 proya 27k verene kadar xiaomi 14t devreye giriyor.
X7 pro 8 256 gb 2 gün önce 21 k olan cihazı , şimdi 25 k ya satıyorlar dediğin doğru ama bu fiyatlar 25k dan 1 ay içinde 20 k ya geri düşeceğini düşünüyorum

Camon dan yaziyorm cihaz fiyata gore cok iyi. Ozellikle gece cekimleri cok iddaali. Depolama bonkör. Takilma donma yok. Ses kaliteli.arayuz akici. Sarj hizli doluyor. Gelen kilif biraz sert onu begenmedim. Birde tasarim olarak boylamasina uzun bir cihaz. Smdi yeni cihazlar daha farkli ama bu zevk meselesi tabi. Bi fiyatlara kesnnlikle alinir.

Camon dan yaziyorm cihaz fiyata gore cok iyi. Ozellikle gece cekimleri cok iddaali. Depolama bonkör. Takilma donma yok. Ses kaliteli.arayuz akici. Sarj hizli doluyor. Gelen kilif biraz sert onu begenmedim. Birde tasarim olarak boylamasina uzun bir cihaz. Smdi yeni cihazlar daha farkli ama bu zevk meselesi tabi. Bi fiyatlara kesnnlikle alinir.

bu sene eylul-ekim e kadar android 16 da gelecek cihaza. 👍🏻

bu ne la bu markalardan telefon alan var mı 20kya 2. el iPhone 12 veya sıfır Samsung alırım daha iyi

Dimensity cipset Snapdragonlara gore nasil? Mediatek uretimi galiba
qualcomm 7+ plus gen 2 ayarında bir işlemcidir dimensity 8200

bu ne la bu markalardan telefon alan var mı 20kya 2. el iPhone 12 veya sıfır Samsung alırım daha iyi

19k ya a36 alanların gözü yaşlı. a36 nın yanında bu cihaz amiral gemi kalır.

şahsen 50mp ana, 50mp ultrawide, 50mp selfie kameraya sahip ve her kamerada 4k 60fps video çekebilen bir cihaz ben 20k altında bilmiyorum.

*premier modelinin pro modelinden tek farkı bir de telephoto kameraya sahip olmasıdır. eğer aynı cihazın gsmarena incelemesine bakmak isteyen olursa diye bu incelemeyi de paylaşalım.

Son düzenleme:
ben bu tarz markalara bi ısınamıyorum nedense ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,841
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri