Yok dostum başka parti yokmuş gibi akp ve chp ye oylari basicazDaha fazla baskı yapmıyorsunuz diye AKP'ye kızan CHP, bundan sonra kime oy vereceğinizi iyi tartıp düşünün arkadaşlar. İkisinden de size hayır gelmez, aklınıza kazıyın ki bu sözler 3 gün sonra unutulup gitmesin. CHP'nin bu konuda temsilci olarak görevlendirdiği vekil oyun platformlarına bir buton eklenerek saatini dolduran çocukların wifi (viifi diye okuyor evet) erişiminin engellenebileceğine inanıyor, seviyeyi siz düşünün artık. Oldu olacak herkesin bilgisayarına akınsoft kuralım ne uğraşıyoruz![]()
akp ye oy vermemen lazım İsrail'i destekliyor ABD ve İsrail emri ile iran ticareti ağır denetime tabi tutuldu denetlicek 2 kurum var MOSAD CIA daha yapılan ticareti vergi muafiyetlerini saymıyorum bile hristiyan gavur dediğiniz toplumlar bir bir ticareti keserken çin tehdit ederken Türkiye kukla olmayı tercih ediyor"knk" derken? Ayrıca tanımadığın biriyle böyle laubali konuşmamayı öğretemedi mi ailen sana? Siz bu şekilde daha çok CHP'ye oy vermemizi beklersiniz önce bize nefret kusmamayı öğrenin yazık
kardeşim bu vakaların bir önemi yok ben vatandaşım yapılan işlenen her suçu takip edemem etmekte istemem bu benim gündemim değil ben bana iyi davranana bakarım bir taraf beni aşağılıyorsa dinime küfür ediyorsa diğer taraf isterse cebimden para çalsın yine gider ona oy veririm beni aşağılayan bana hakaret eden benim değerlerime küfreden bir güruhla nasıl aynı partiye oy verebilirim israilin desteklediği bir partiye nasıl oy verebilirim sırf bu sebep bile yeterli vermemem için bu açıdan bakmayı öğrenin gelmesini istediğiniz yönetim varolan yönetimi aratacak bunu anlamıyorsunuz
aynen kardeşimakp ye oy vermemen lazım İsrail'i destekliyor ABD ve İsrail emri ile iran ticareti ağır denetime tabi tutuldu denetlicek 2 kurum var MOSAD CIA daha yapılan ticareti vergi muafiyetlerini saymıyorum bile hristiyan gavur dediğiniz toplumlar bir bir ticareti keserken çin tehdit ederken Türkiye kukla olmayı tercih ediyor
yeni şafak haaynen kardeşim
Haberi her açtığımda şu öldü şu bunu çaldı yok savaşta şu kadar insan öldü diyorlar sırf şunun yüzünden haber izlemiyorum emin olun yıllardır oyun oynuyorum ve şu haberler benim psikolojimi daha çok bozdu ama insanlar devletin zombisi olduğu için onu asla suçlamıyorlar ne derse ona bakıyorlarOyunlar yasaklansın.
Ama gündüz kuşağında Esra Erol, Müge Anlı, Didem Arslan Yılmaz, Songül ve Uğur ile Sana Değer gibi milletin birbirini nasıl gondiklediğini, kadınların 4-5 çocuğunu nasıl bırakıp kaçtığını, kocası işteyken nasıl komşusuyla birlikte olduğunu falan anlatsınlar.
Ya da akşam dizilerde milletin belinde silah millete ahkam kesenler, mafyacılık oynayanlar, aile içinde herkesin birbirini götürdüğü diziler devam etsin.
Ama oyunlar yasaklansın...
Kankam yıllarca siyaset takip ettim ve hepsinin amacının aynı olduğunu çözdükten sonra bıraktım parti tutmuyorum zamanla herkesin foyası ortaya çıkıyor ayrıca politikacıların bu ülkeyi düzelteceğine inanmak çok saçmaHer partide olduğu gibi böyle kişiler çıkabiliyor doğal olarak. Bu adamın yönetime katkısı yok zaten. Çok kasmamak lazım.
Haberi her açtığımda şu öldü şu bunu çaldı yok savaşta şu kadar insan öldü diyorlar sırf şunun yüzünden haber izlemiyorum emin olun yıllardır oyun oynuyorum ve şu haberler benim psikolojimi daha çok bozdu ama insanlar devletin zombisi olduğu için onu asla suçlamıyorlar ne derse ona bakıyorlar