Yardım Yd poco f8 pro kurulum islemi

ahng

80+
Reaksiyon skoru
32
ankaradan yd bir poco aldim ikinci el olarak 5r kez sarj edilmis temiz bir cihaz ve sira kayit islerinde bana bu konulari aciklayici bir sekilde anlatabilir misiniz bl kilidi nasil aciliyor sanirim poco community araciligi ile oluyor guncel cihazlarda 7 gun de bekleme suresi varmis. poco f8 ultranin gen 5 islemcisine gore elite islemci daha m igeride isinma sarjda hizli azalma gibi seyler gozlemledim sanirim custom rom vesaire var mi bu cihazlar icin kayit yapilmaya uygun oldugunu soylediler yetkili birine xiaomi sisteminden baktirdim flslanabilir cihaz ama ben ocne bl kildiini actirmak istiyorum basvurusunu yapacagim onu actiracagim mobil veri ile kullanmak disinda bi istegi var mi ben hicbi izin falan vermedim cihazda mesela google da baglamadim sorun olur mu onlar olabildigince az kisilel bilgi vermek adina wp falan da acmadim bl actirim server yaptirim bakacagim neler oluyor diye yardimci olur musunuz bu konuda. iyi forumlar...

16 BP2A.250605.031.A3 ANDROID SURUM 3.0.8.0 WPKMIXM OS

bl kilidi icin basvuru yaparak onay almak imkansiz gibi diyorlar script ile guncel olarak nasil yapiliyor dostlar.

bl kilidi icin basvuru yaparak onay almak imkansiz gibi diyorlar script ile guncel olarak nasil yapiliyor dostlar.
Hocam Araştırın biraz server kayıt yapan yerler var oraya kaydettirin boatloader açmak aşırı zor hyperos3 ile açsanız da güncelleme vs almazsiniz en temizi server kayıt yaptırmak kizilayda vs yapan yerler var diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,331
Üyeler
193,341
Son üye
Hanoglu
Geri