Gene Takovic
80+ Bronze
- Katılım
- 15 Temmuz 2025
- Mesajlar
- 1,690
- Reaksiyon skoru
- 1,161
Hocam CGNAT denilen meret varmıydı sizde de? Statik IP olmadan çözülmüyor galiba ping sorunu gerçi o da işe yaramıyorSüperonline 1000Mbitlik paketi kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum. Olaki alırsanız
- Bufferload testlerinde min 60ping alırsınız, düşük gecikme oyun performansında sınıfta kalırsınız
- Yüksek jitter ve ağ gecikmesine sahip olursunuz. Pubg vb oyunlar hit attığınızı sanırsınız ama karşı taraftaki oyuncu damage almaz,
- Hız testlerinde kendi yerel serverlarına bile 22ping atıyor.
- Destek almak için aradığınızda sizden ping değerlerinizi isterler sonra Alt yapınızı inceledik, pinginiz normal derler. Çünkü onlar için 90 ping'e kadar normal sayılıyormuş.
- Bölgenizde bulunan süperonline saha ekibiyle arkadaş olursunuz.
- Farklı modem bağlamanıza olanak sağlamamak için kullanıcı adı ve şifresini sizinle paylaşmazlar, ( alternatif çözümler var tabikide.)
- Verdikleri modemde yazılımsal olarak her türlü engeli koyarlar.
- Modem gelen hızı karşılayamadığı için darboğaza düşüyor, QOS den kısayım dersiniz. QOS Paneli yok! Modem arayüzüne girdiğinizde yapabileceğiniz şeyler wifi şifresi değiştirmekten ibaret olur.
- Bunlar 1Gbit ethernetli pc de yaşadığımız sorunlar.
Yakın zamana kadar Instagramda Reels kaydırırken bile takılır bezdirir çoğu zaman mobil veriden devam ederdim. Son zamanlarda bu konuyu aştılar. Artık o takılmalar kalmadı.
100Mbit süperonline kullanıyorken fiyat cazip gelip 1000mbit e bir hevesle geçtik. Ama son 6 aydır özellikle yeter dedirtti. Statik IP de dahil olmak üzere iyileştirme konusunda her türlü hizmetlerini kullandım ama nafile.
- Eğer amacınız oyun oynamaksa kesinlikle uzak durun. Maksat Film izleyip, download, upload yapmaksa kullanılabilir.
Aboneliği düşürmek istediğinizde yüksek pakettek alt paketlere geçişiniz engelleniyor. Alttan yukarı çıkarken daha telefonu kapatmadan aktif ediyorlar oysaki... Abonelik iptal etmek istersenizde Yüksek Taahüt bedeli çıkartıyorlar. 8. Ayda bitiyor Taahütüm. Turkcell TV kullanıyoruz. Tek memnun olduğumuz konu o. Devam edersemde en ucuz paketine geçer, sadece Turkcell TV'yi kullanırım.
Çözüm olarak eve 2. internet Turknet VDSL bağlattım. 55mbit destekliyordu alt yapı. Keenetic AX3000 modem ile kullanıyorum. 2 internet arasındaki Sonuçları sizinle paylaşayım değerlendirme Size kalsın.