❌İndirim Bitti! Yılın Fırsatı 1000 Mbps TURKCELL Fiber Kampanyası 700 TL

Kablonet 1000/125 739tl ödüyorum ilk 2 ayda fatura çıkarmadılar. Türk telekomun fiyatlarına kıyasla iyi kampanya ama türksat tercihimdir.

Yok daireye gelen kabloda bir konnektör daha mevcut ek yaptılar yani ilk yaptıklarında sinyal dahi gelmedi sonra tekrar yaptılar sinyal geldi ama değeri yüksek biraz dedi bir şey olmaz sıkıntı olursa ara kabloyu değiştirirler felan dedi hiç bir şey yapmadılar 1 ay sonra taahütüm bitiyor interneti kapattıracağım kabloyu komple kendim sökeceğim daha sonra tekrar başvuracağım gelsin bağlasınlar eşek gibi
:D kolaya kaçmışlar bende turkcellde çalışıyorumda arızacı değişmez kolayına o kurulumculara söyler onlar gelip değişir sen kablonun ek olan kısımdan kes at aşağı eve geleni bırak şimdi susta geçmez filan ona bağlayıp içeri alırlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:D kolaya kaçmışlar bende turkcellde çalışıyorumda arızacı değişmez kolayına o kurulumculara söyler onlar gelip değişir sen kablonun ek olan kısımdan kes at aşağı eve geleni bırak şimdi susta geçmez filan ona bağlayıp içeri alırlar
kendi adına iptal ettiğin gibi başvuru olmuyor diye biliyorum evden başkası adına başvur

online oyun oynayanlara önermem warzoneda bfde sıkıntılar yaşanıyor
single oyuncular için bulunmaz nimet
Kanka hangı nette yasanmıyor kı bence kopmayan en ıyısı turkcell pahalı ama kopmuyor

kendi adına iptal ettiğin gibi başvuru olmuyor diye biliyorum evden başkası adına başvur
kabloyu ben kessem yine ordan konektörle bağlantı yapacaklar. ben kesip kabloyu komple söksem buatta da bi ip bıraksam benim söktüğümü anlarlar zaten para vs isterler diye düşünüyorum.

Kablonet 1000/125 739tl ödüyorum ilk 2 ayda fatura çıkarmadılar. Türk telekomun fiyatlarına kıyasla iyi kampanya ama türksat tercihimdir.
ben 1 yıl türksat kullandım 1000 lik paketini statik ip almadığım zaman download yaparken 10 gb download sonrası hızım 5 mbite düşüyordu aynı sorun mahallemdeki bir kullanıcıda daha vardı. Eve kaç kez ekip geldi onun karşısında kanıtladım adamlar da gördü çözemediler. Sorunu statik ip alarak çözdüm. Bu durumu da türksata söyledim statik ip ücretini de karşılamadılar. o yüzden çok çekiniyorum bir daha türksata geçmeye. Ayrıca taahüt fiyatı verilen indirim miktarından hesaplandığı için türksat paket ücretini 2000 küsür lira gösterip indirimli fiyatı 700 800 gösterdiği için taahüt bozma durumunda hayvani bir cayma bedeli çıkıyor işin piçliğini bulmuşlar kısacası. Ne türkcellden memnun kaldım ne de kablonetten

kabloyu ben kessem yine ordan konektörle bağlantı yapacaklar. ben kesip kabloyu komple söksem buatta da bi ip bıraksam benim söktüğümü anlarlar zaten para vs isterler diye düşünüyorum.

ben 1 yıl türksat kullandım 1000 lik paketini statik ip almadığım zaman download yaparken 10 gb download sonrası hızım 5 mbite düşüyordu aynı sorun mahallemdeki bir kullanıcıda daha vardı. Eve kaç kez ekip geldi onun karşısında kanıtladım adamlar da gördü çözemediler. Sorunu statik ip alarak çözdüm. Bu durumu da türksata söyledim statik ip ücretini de karşılamadılar. o yüzden çok çekiniyorum bir daha türksata geçmeye. Ayrıca taahüt fiyatı verilen indirim miktarından hesaplandığı için türksat paket ücretini 2000 küsür lira gösterip indirimli fiyatı 700 800 gösterdiği için taahüt bozma durumunda hayvani bir cayma bedeli çıkıyor işin piçliğini bulmuşlar kısacası. Ne türkcellden memnun kaldım ne de kablonetten
para isteyemez kanka ben zaten bu işte çalışıyorum ek konusunada gelince başlarında durcan kanka eke izin vermeyeceksin oldu bitti senin yaptığını bilsin zaten en fazla içinden söylenir :D kaldı ki bişey derse sürekli talep ettim değişilmedi kablom çözümü burda buldum oldu bitti :D

Garip bir deneyim olmuş. Benim hızım 1000den 10mbit bile aşağı düşmedi son derece memnunum. Yaşadığım her sorunda teknik servis olayı tek seferde çözdü. Biraz şans işi olmuş. Cayma bedeli konusunu bilmiyorum, sözleşmeyi hiç okumadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,004
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri