❌İndirim Bitti! Yılın Fırsatı 1000 Mbps TURKCELL Fiber Kampanyası 700 TL

Superonline kullanıyorum şuanda ve artık bana verdikleri ip adresini kaç kişiyle beraber kullanıyorsam google arada sırada captcha çıkartıyor daha google a girerken. Zaten neredeyse her sitede cloudflare captchası çıkıyor o da ayrı bir şey. İnternet değerleri, ya interneti düzgün verememekerinden ya da modemden dolayı bilmiyorum, bir abuk subuk zaten. İnternetim 100 megabit, örneğin oyun indirirken 70 80 gidiyor wifi ile, sonra çat diye 5lere kadar düştüğü oluyor. Ethernet ile bağlayınca az biraz daha stabil ama dengesiz internet veriyorlar.

Youtube a falan girmek için 1.5 dakika beklemişliğimi bilirim. Bir de sanırsam Türkiyedeki cloudflare sunucularını mı ne kullanmıyordu. Bir siteye 3 tane durak ile gidebilecekken 14 tane falan durak yapıyordu. Tam olayı hatırlayamıyorum bilen varsa aydınlatsın lütfen.

Zaten utanmasalar google a girmek için bile vpn açtıracaklar. Ne modemden dns değişir, ne adam akıllı modem verir, ne interneti düzgün verir. Sansüronline zaten biliyorsunuzdur olayları.

Ez cümle, zaten verdikleri interneti rahat rahat kullanamıyorsun. He gigabit internet belki farklı olur orasını bilemem.

1 buçuk yıl önce sırf daireye fiber getirdikleri için geçmiştim ve o zaman neredeyse diğer tüm sağlayıcılara göre daha ucuza internet veriyorlardı. Bu yılda da tekrar vdsl geçmesek, fiberde kalsak diye kaldık. Yine taahhüt imzalandı sonra türk telekom fiber çekti evlere. Kontratın bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum direkt başka sağlayıcıya geçerim.

Cumhuriyetimizin 102.yıldönümü kutlu olsun.

ben bf6 yi vpn ile baglanmadan oynayamiyorum. 1 el oynarsam 2. oyunda siyah ekrana dusuyorum. statik ip alirsam durum cozulecek mi? ve ne kadar ucreti var acaba bilen var midir

normalde 37 ping falan almistim birsey kullanmayinca. warp ve vpn arasi gecis yapiyorum hangisinde 80 ping bulursam razi geliyorum.

ekleme: statik ip aylik 139 tl imis.

EKLEME2: İnanılmaz bir şey yaşadım. Müşteri hizmetleriyle hararetli bir konuşma sonrası telefonu kapadım. Sonuca ulaşamadım. Bf6 da zaten belirli aralıklarla hata veriyordu. Bios update fikrini kafama sokan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Hem oyun düzeldi hem 2 saattir vpn açmadan oyuna girebiliyorum. Böyle bir şey hiç yaşamamıştım. Bios update edin :D
@Emre Zengin 🤔

ay başından beri var paket hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sinyal değerini nasıl arayıp halledecekler :D konnektörleri becerip yapamamıştır. ( kutu sinyali yüksekse bişey diyemem)

zyxel modemleri kötü termosifona benzeyen tplink modemleri ellerindeki en iyisi
Yok daireye gelen kabloda bir konnektör daha mevcut ek yaptılar yani ilk yaptıklarında sinyal dahi gelmedi sonra tekrar yaptılar sinyal geldi ama değeri yüksek biraz dedi bir şey olmaz sıkıntı olursa ara kabloyu değiştirirler felan dedi hiç bir şey yapmadılar 1 ay sonra taahütüm bitiyor interneti kapattıracağım kabloyu komple kendim sökeceğim daha sonra tekrar başvuracağım gelsin bağlasınlar eşek gibi

türk telekom apartmanın altında vdsl dolap olmasına rağmen bağlantı yapmadığı için mecburiyetten kullanıyorum. Browseri açmak için bile vpn gerekecek yakında.

1000MBps tarifeler:

- Surnet 650 TL

- Turbonet 569 TL

- Atlantisnet 500 TL

- Türknet ilk 3 ay 400 TL, sonraki aylar 700 TL

hocam sizi bilgilendireyim. problem devam ediyor maalesef.

superonline'a yaşadığım durumu gösterebilmek için kanıt toplamaya karar verdim. oyuna girerken cmdden pathping easo.ea.com > C:\path1.txt diye komut yazdım. oyunda playe basar basmaz cmdden hemen enterlıyordum. komut aktifken siyah ekrana düşmüyordu her oyuna başlarken cmdden komutu başlattığım için.

chatgptye sordum bunu dedi:
"Pathping çalıştığı sırada bağlantının hiç kopmaması, o sırada sürekli ICMP (ping) trafiği gönderdiğin için NAT tablosunun “uyumaya” fırsat bulamamasından kaynaklanıyor olabilir."

yani ben yaşadığım problemi kanıtlayamayacağım gibi gözüküyor. cmdsiz oyunu başlattım bugün ve siyah ekrana düştü. hemen açtım komutu başlattım problem yok :D

bf6 update sonrası verdiği hangdetected uyarısı düzeldi ondan mutluyum. oyunu bir şekilde oynayabiliyorum ya razı olmam gerekiyor artık.

hocam sizi bilgilendireyim. problem devam ediyor maalesef.

superonline'a yaşadığım durumu gösterebilmek için kanıt toplamaya karar verdim. oyuna girerken cmdden pathping easo.ea.com > C:\path1.txt diye komut yazdım. oyunda playe basar basmaz cmdden hemen enterlıyordum. komut aktifken siyah ekrana düşmüyordu her oyuna başlarken cmdden komutu başlattığım için.

chatgptye sordum bunu dedi:
"Pathping çalıştığı sırada bağlantının hiç kopmaması, o sırada sürekli ICMP (ping) trafiği gönderdiğin için NAT tablosunun “uyumaya” fırsat bulamamasından kaynaklanıyor olabilir."

yani ben yaşadığım problemi kanıtlayamayacağım gibi gözüküyor. cmdsiz oyunu başlattım bugün ve siyah ekrana düştü. hemen açtım komutu başlattım problem yok :D

bf6 update sonrası verdiği hangdetected uyarısı düzeldi ondan mutluyum. oyunu bir şekilde oynayabiliyorum ya razı olmam gerekiyor artık.
Bizde giremiyoruz hocam sorun yok :D.

Bende SOL için statik ip var o yüzden olsa gerek oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum.

Bizde giremiyoruz hocam sorun yok :D.
hocam yaptigimi yaparsaniz oyunu oynayabilirsiniz muhtemelen. cmdyi admin olarak calistirin ve mesajda yazdigim komutu kopyala yapistirin. oyuna baglaninca alttab yapip ctrl c yaparak komutu sonlandirabilirsiniz. yeni oyun baslarken de yine alttab yapip yine ayni komutu calistirirsiniz.

ping -t komutu da var surekli pingliyor ama bu problem olabilir servera surekli ping gonderdigi icin belki engel yiyebiliriz

beyler altyapım 1000Mbit Türk telekom alt yapısı bu tarifede tt altyapısından veriyormu 1000 megabiti
Bende de aynıydı turkcell 1200 lira istedi kendi alt yapısı olmadığı için. Ben de vodafone a geçtim turk telekomun alt yapısıyla 820 lira artı vodafone pay ile ödeyince yüzde 10 iadeyle 738 liraya geliyor aylık. Birde ilk ay faturanızı vodafone ödüyor onu da 12 ye bölünce aylık fatura 670 liraya gelmiş oluyor kurum ve modem ücretide dahil

Benimde merak ettiğim bir soru bende aynı şekil sorgu yapınca sadece Superbox tarifeleri çıkıyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,282
Üyeler
183,814
Son üye
YKPHLVN
Geri