❌İndirim Bitti! Yılın Fırsatı 1000 Mbps TURKCELL Fiber Kampanyası 700 TL

İsmi falan çok önemli değil. Daha ucuz 1000mbps internet var mı? Oyun oynamadığım ve altyapım iyi olduğu için en ucuz interneti arıyorum.:)

Beyler fps oyunları oynuyorum. Türk telekomdayım arada sıkıntı yaşıyorum. Sizce türknete geçeyim mi

bu gün fodafone geçtim TT alt yapısı vardı 1000 megabite 738 lira ödüyorum ilk ay ki faturam da vodafondan çok memnunum

Apartmanımıza tek fiber çeken iss olduğu için sansüronline'a mahkumum. Tek seçenek değilse kesinlikle uzak durun.

Bunu kaçırırsanız TV+ lı olanı 1 Ocak tarihine kadar 850TL

türkcell alıcaksanız düz interneti yerine tv+ lı alın daha avantajlı olabiliyor ben yıllardır tv+ da maçları izledigim için mecburen sol alıyorum 12 ay 1000 lik tv+ dahil 820tl den veriyor devam diye eger sadece internet alacaksanız almayın ama tv ile alacaksanız alınır

mesela düz internet yerine kesinlikle tercih edilir

ben bf6 yi vpn ile baglanmadan oynayamiyorum. 1 el oynarsam 2. oyunda siyah ekrana dusuyorum. statik ip alirsam durum cozulecek mi? ve ne kadar ucreti var acaba bilen var midir

normalde 37 ping falan almistim birsey kullanmayinca. warp ve vpn arasi gecis yapiyorum hangisinde 80 ping bulursam razi geliyorum.

ekleme: statik ip aylik 139 tl imis.

EKLEME2: İnanılmaz bir şey yaşadım. Müşteri hizmetleriyle hararetli bir konuşma sonrası telefonu kapadım. Sonuca ulaşamadım. Bf6 da zaten belirli aralıklarla hata veriyordu. Bios update fikrini kafama sokan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Hem oyun düzeldi hem 2 saattir vpn açmadan oyuna girebiliyorum. Böyle bir şey hiç yaşamamıştım. Bios update edin :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar
Aklınız varsa bulaşmayın.
Sadece superonlinenin fiberi var binada.
Ona rağmen taahhüt bitince direkt Türknet geçeceğim VDSL olarak.
Özellikle oyun konusunda rezil.
Ve sansür konusunda.

şuan 684 tl 100mbps veriyoruz superonline

ama 1000 mbps altyapı yokkkkk

beyler turknet kullanıyorum 100 mb 700 tl modem ücreti dahil mi bu

bu fiyat gayet iyi ttnet fiber altyapı var bu siteden altyapı sorgulama yapmaya çalıştığımda suberbox altyapısı mevcut diyor sadece herhalde geçemem bu tarifeye yanlışmıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,514
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri